Sylvester Stallone is een maffiabaas in trailer 'Tulsa King'

Het is de eerste tv-rol voor Sylvester Stallone, in een serie van Taylor Sheridan en Terence Winter.

Bram de Groot, 08-09-2022 13:50

Paramount+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de nieuwe maffiadramaserie Tulsa King van Yellowstone-bedenker Taylor Sheridan en The Sopranos-bedenker Terence Winter.
Sylvester Stallone heeft in de serie zijn eerste reguliere tv-serierol als de New Yorkse maffiabaas Dwight 'The General' Manfredi die de schuld van een van zijn bazen op zich nam en een gevangenisstraf van 25 jaar uitzit.

Na zijn vrijlating en het besef dat zijn maffiafamilie niet de beste belangen voor ogen heeft, start hij een winkel op in Tulsa, Oklahoma, wat een startpunt wordt om zijn eigen criminele imperium op te bouwen.

Trailer Tulsa King
Er zijn ook rollen voor Andrea Savage, Max Casella, Martin Starr, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, A.C. Peterson, Garrett Hedlund en Dana Delany.

Winter fungeert als showrunner en schrijver. Het project is een van de vele series die Sheridan voor Paramount+ ontwikkelt, samen met 1883 en Mayor Of Kingstown, terwijl verschillende anderen onderweg zijn, waaronder Liones.

De eerste twee afleveringen van Tulsa King gaan op 13 november in première. Of en op welke dienst de serie in Nederland te zien is, is nog niet bekend.
Bron: Paramount+

Lees meer over: Sylvester Stallone, Tulsa King, Martin Starr, Vincent Piazza, Taylor Sheridan, Domenick Lombardozzi

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam