search
Heel wat actie in trailer van 'Snabba Cash' seizoen 2
Series / Nieuws

Heel wat actie in trailer van 'Snabba Cash' seizoen 2

Het tweede seizoen van de serie is later deze maand al te streamen op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de serie Snabba Cash kunnen zich opmaken voor de lancering van het tweede seizoen. Deze zit er namelijk zeer binnenkort aan te komen. In tussentijd krijgen we alvast een nieuwe, beloftevolle trailer voor de kiezen.

Het tweede seizoen van Snabba Cash maakt voor de personages een bescheiden tijdsprong van één jaar ten opzichte van het eerste deel. Voor Leya geldt dat ze ondertussen diep in de zakenwereld zit. Ze wordt dan ook bestempeld als één van de grootste beloftes uit de startup scene.

Het bedrijf van Leya trekt binnenkort naar de beurs wat ervoor zorgt dat alles haar voor de wind lijkt te gaan... of toch niet? Zo denkt ze bijvoorbeeld nog erg vaak aan Salim.

22 september
Het eerste seizoen van Snabba Cash kon rekenen op heel wat interesse. Ook op gespecialiseerde websites ontvangt ze een meer dan degelijke score. Op IMDB bijvoorbeeld krijgt ze een score van 7,6/10.

Op het tweede seizoen is het voor de fans van de reeks alvast niet lang meer wachten. Dat tweede seizoen is namelijk vanaf 22 september te streamen op Netflix. Ben jij nu al klaar voor een voorsmaakje? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen