Grote fantasyserie van Disney krijgt gave foto's

Grote fantasyserie van Disney krijgt gave foto's

In de nieuwe foto's komt er ook nog eens 'royalty' langs!

Mitchell van Vuren, 20-09-2022 09:41

Onlangs bracht Entertainment Weekly nieuwe beelden uit van de vervolgserie van de klassieker Willow! Op de beelden wordt het nieuwe uiterlijk van koningin Sorsha onthuld.
De serie van Disney+ zal een vervolg zijn op de cultklassieker met dezelfde naam uit 1988. De hoofdrol is weggelegd voor Warwick Davis, die daarin het personage Willow speelt. Willow is een dappere Nelwyn-dwerg die een machtige tovenaar wil worden.

Na de geboorte van een baby, die volgens de profetie de kwaadaardige koningin Bavmorda moet verslaan, verdwijnt het kind, totdat het plots weer opduikt in de armen van de dwerg. Hiermee vangt ook de queeste aan van Willow, die de zelfopgelegde taak moet uitvoeren om het kind terug te brengen naar haar volk.Nieuwe beelden
EW deelde onlangs de beelden van de komende serie, waarop troonopvolgster Sorsha, de dochter van de kwaadaardige koningin, te zien is. Wederom wordt zij, net als in de originele film, gespeeld door Joanne Whalley.

Op de beelden zijn tevens Ralph Ineson als commandant Ballantine, Talisa Garcia als koningin Arianna, Derek Horsham als koning Hastur en Tony Revolori als Graydon te zien.Vanaf 30 november is de nieuwe serie te volgen bij Disney+.


Bron: ScreenRant

Lees meer over: willow, disney plus, warwick davis, Joanne Whalley

Populair nieuws