search
De 'Let the Right One In'-serie wordt niets meer dan gruwelijk
Series / Nieuws

De 'Let the Right One In'-serie wordt niets meer dan gruwelijk

De serie gebaseerd op het boek en de latere films, ook van Matt Reeves.

Al een tijdje is er een serie gebaseerd op de Zweedse horrorfilm Let the Right One In / Låt den rätte komma in uit 2008 in de maak. Nu heeft de zender Showtime de eerste volledige trailer online gezet en die kun je hieronder bekijken.

De horrorfilm van regisseur Tomas Alfredson was al gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2004 van John Ajvide Lindqvist. In 2010 verscheen de Amerikaanse remake Let Me In van Matt Reeves. Nu is er dus een serie.

Trailer tv-serie Let the Right One In
De serie Let the Right One In kijkt naar de jonge vampier Eleanor, van actrice Madison Taylor Baez, en haar relatie met haar verzorger Mark, gespeeld door Demian Bichir. Het wordt duidelijk dat Eleanor, al tien jaar vampier, erg eenzaam is en dat leidt tot een gespannen bestaan tussen vader en kind.

Andere rollen in de serie van regisseur Seith Mann en showrunner Andrew Hinderaker komen van Grace Gummer, Anika Noni Rose, Ian Foreman, Kevin Carroll en Jacob Buster.

Vanaf 7 oktober
Let the Right One In start op 7 oktober op het Amerikaanse Showtime. Waar de serie in Nederland te volgen is, is nog niet bekend.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen