search
Crossover afleveringen brengen 'SVU', 'Chicago Fire' en 'P.D.' samen
Series / Nieuws

Crossover afleveringen brengen 'SVU', 'Chicago Fire' en 'P.D.' samen

Drie shows komen samen in speciale afleveringen rond Ted Bundy- achtige moordzaak.

Vorig jaar maakte NBC met veel succes crossover afleveringen tussen Law and Order: SVU en Chicago Fire, die een record aan kijkcijfers behaalde voor Chicago Fire. Nu heeft NBC het nog grootser aangepakt door een zaak uit te laten spelen met een crossover tussen SVU, Chicago Fire en P.D..


Gisteren werd de aflevering van Chicago Fire op de Amerikaanse zender NBC uitgezonden. Hierin gaat Olivia Benson (gespeeld door Mariska Hargitay) op bezoek in Chicago om een oude moord en verkrachting te onderzoeken. De zaak zal zich vanavond vervolgen in de afleveringen van P.D. en Law and Order: SVU.

De zaak van de eerste crossover vorig jaar was een spannende rond een pedofielennetwerk. Die van dit jaar klinkt ook goed met een zaak rond een Ted Bundy- achtige seriemoordenaar. Deze dader wordt gespeeld door Dallas Roberts, bekend van The Walking Dead.

"Het is een beetje als Justice League," zei SVU showrunner Warren Leight aan Variety. "Het is leuk om verschillende helden samen te zien. "[Bij de vorige crossover aflevering] was het duidelijk dat er een geweldige chemie was tussen Benson en Voight (Jason Beghe). Dat was de moeite waard om opnieuw te doen."

In Nederland wordt Law and Order: SVU uitgezonden op Net5, Chicago Fire en P.D. op Fox.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen