Aanstaande reünies voor 'Seinfeld' en 'Full House'

'Seinfeld' en 'Full House' keren terug

De populaire komedieseries uit de jaren '80 en '90 zijn nog steeds van invloed op de huidige tv-wereld.

Jan-Peter Rook, 1 februari 2014 om 14:42

Mocht je de komedieseries vandaag de dag maar matig vinden, dan ben je wellicht blij met het volgende nieuwtje. We mogen namelijk uitkijken naar de terugkeer van zowel Seinfeld als Full House. Wat Seinfeld betreft gaat het over een eenmalige terugkeer, terwijl het bij Full House over een volwaardig vervolg gaat.
Jerry Seinfeld heeft bevestigd dat hij samen met Larry David bezig is aan een Seinfeld reünie, iets waar al een tijdje geruchten over bestaan. Jason Alexander keert zeker terug als George Costanza en er zullen daarnaast nog veel meer personages uit de show worden afgestoft voor het project. Seinfeld beloofde dat het heel snel uitgebracht zal gaan worden.

John Stamos van Full House had het over de mogelijkheid van een opvolger van de serie. Samen met Bob Saget en Dave Coulier werkt hij aan een show waarbij er een draai aan Full House wordt gegeven. Stamos had het over een soort reünie met de inmiddels opgegroeide meiden uit de serie. Er staat echter nog helemaal niets vast.

Zien jullie Seinfeld en/of Full House graag terugkeren?

Bron: /Film

Lees meer over: seinfeld, full house, jerry seinfeld, larry david, jason alexander, bob saget, dave coulier, John Stamos

Informatie over de serie: Seinfeld

Populair nieuws