Deze spannende horrorserie verschijnt binnenkort op Netflix

Deze horrorserie verschijnt binnenkort op Netflix

Een collectie van verrassingen is wat Netflix voor Halloween in petto heeft.

Glenn Walsh, 3 oktober 2022 18:03

Het is binnenkort weer Halloween en de van oorsprong Amerikaanse feestdag begint ook in Nederland steeds meer gevierd te worden. Netflix weet de kijkers alvast in de stemming te brengen met nieuwe beelden van Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities.
De Mexicaanse filmregisseur is geen vreemde in het genre van de horror en fantasy. Zo heeft hij als regisseur, schrijver en producent films als Hellboy, Don’t Be Afraid of the Dark en Mama gemaakt. Hij won in 2018 Oscars voor de film The Shape of Water in de categorie beste film en beste regisseur.

Verschillende smaken, verschillende verhalen
In zijn nieuwe serie Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities krijgen we acht verschillende afleveringen te zien met elk een eigen verhaal. Ze bewandelen verschillende genres ten opzichte van de geijkte horror waar men mee bekend is. De ene aflevering is wat meer magisch, de andere wat meer grotesk. Het is het geesteskind van Guillermo del Toro en elke aflevering wordt door hem geïntroduceerd.

Netflix heeft met het oog op Halloween de nieuwe officiële trailer uitgebracht. Guillermo del Toro opent de trailer met de zin: ”Stel je je geest eens voor alsof het een kast is en waar je je donkerste gedachten en diepste angsten in opsluit”. Vervolgens zien we een overzicht van wat er verwacht kan worden. Kijk hieronder naar de trailer.

Vanaf 25 t/m 28 oktober komen er elke dag twee afleveringen uit van Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities op Netflix.

Bron: AV Club

Lees meer over: Guillermo del Toro, Cabinet of Curiosities, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws