Plotseling overleden rapper Coolio is nog een keer te horen in 'Futurama'

Overleden rapper Coolio nog te horen in 'Futurama'

Rapper Coolio sprak voor dood scènes van reboot animatieserie 'Futurama' in.

Robyn van Gorsel, 03-10-2022 17:28

Goed nieuws voor fans van Futurama en Coolio. De rapper sprak vlak voor zijn dood nog enkele scènes in voor de reboot van de animatieserie.
David X. Cohen, de Producer van Futurama vertelde tegen TMZ dat hij "in shock" was nadat hij hoorde dat Coolio zo plots was overleden. Helemaal, omdat hij enkele weken daarvoor nog enkele scene's had ingesproken.

Kwanzaa-bot
Coolio heeft namelijk een eigen karakter in de populaire tv-serie. De rapper is verantwoordelijk voor de stem van Kwanzaa-bot, een personage dat de tegenhanger vormt van Chanukah Zombie en Santa Claus Robot.

De Gangster's Paradise-artiest maakte zijn eerste opwachting in Futurama in 2001. Toen David X. Cohen de opnames hoorde, klonk Coolio volgens de producer "goed, zoals altijd".

Eerbetoon
Als eerbetoon aan de rapper dragen de showmakers nu een aflevering aan hem op. "We gebruiken één van zijn raps voor de aftiteling, zodat we hem een goed afscheid kunnen geven."

De laatste aflevering van Futurama verscheen al in 2013, maar de twintig nieuwe afleveringen zullen ergens volgend jaar op tv te zien zijn.

Bron: TMZ

Lees meer over: futurama, rapper coolio

Informatie over de serie: Futurama

Populair nieuws