'The Walking Dead: Dead City' onthult Maggie en Negan

'The Walking Dead: Dead City' met Maggie en Negan

AMC heeft officieel de The Walking Dead spin-off over Maggie en Negan onthuld.

Niels Arts, 3 oktober 2022 07:22

The Walking Dead komt later dit jaar na elf lange seizoen tot een einde, maar hetzelfde kan niet gezegd worden over het hele The Walking Dead-universum. Een nieuwe spin-off heeft zojuist een naam gekregen.
Het gaat over de Maggie en Negan spin-off, die voorheen Isle of the Dead heette. Nu is bekendgemaakt dat de serie The Walking Dead: Dead City gaat heten.

Teaser The Walking Dead: Dead City
Maggie en Negan worden wederom gespeeld door Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgen in de spin-off. Samen reizen ze af naar Manhattan om een regio te verkennen die we niet eerder zagen in The Walking Dead.

"De stad is overlopen met de doden en bewoners die van New York City hun eigen wereld hebben gemaakt vol anarchie, gevaar, schoonheid en terreur."

Zo omschrijft AMC The Walking Dead: Dead City. In de onderstaande Tweet zien we twee alles behalve scherpe foto's. Maar het is beter dan niets!Twaalf jaar geleden, toen de apocalypse uitbrak, besloot de regering New York plat te bombarderen. Ze bombardeerden alle bruggen en tunnels om van de stad een eiland te maken voor de doden. De stad is dus overlopen door walkers.

Maar dat schrikt Maggie en Negan niet af. Ze reizen af naar de stad, die ze vooral van bovenaf gaan ervaren. Het uit zes afleveringen bestaande eerste seizoen van The Walking Dead: Dead City moet in 2023 verschijnen.

Bron: Comic Book

Lees meer over: The Walking Dead, Dead City, Maggie, Negan, AMC, New York

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws