search
19 (!) nieuwe toevoegingen aan Disney+
Series / Nieuws

19 (!) nieuwe toevoegingen aan Disney+

Disney+ maakte er een behoorlijk drukke week van, met heel wat nieuws.

Twaalf nieuwe afleveringen en zeven nieuwe seizoenen. Het was druk op Disney+, met maar liefst 19 (!) toevoegingen aan het aanbod.

The Bear (seizoen 1): Carmy is een jonge chef uit de wereld van de fine dining, die na een hartverscheurend sterfgeval in zijn familie naar huis terugkeert in Chicago om de broodjeszaak van zijn familie 'The Original Beef of Chicagoland' te runnen.

Shipwreck Hunters Australia (seizoen 1): Een team bestaand uit avontuurlijke duikers en onderwater-filmmakers worden vergezeld door deskundige maritiem-archeologen tijdens de jacht naar verloren scheepswrakken en hun geheimen, langs de kust van West-Australië.

Pink Lie (seizoen 1): Bestaat onvoorwaardelijke liefde? Jonge mannen en vrouwen betrekken het Roze Huis, allemaal brengen ze een leugen over zichzelf met zich mee, over hun beroep, hun leeftijd of hun opleiding.

Lellobee City Farm (seizoen 1): Lellobee Farm is een gastvrije oase in het midden van een kosmopolitische stad. Elke aflevering bevat levensvaardigheden die worden verteld door middel van eenvoudige, leuke en herkenbare liedjes die de waarden van delen, geduld en teamwork benadrukken.

L'Opéra (seizoen 1): Zoé, een 35-jarige hoofddanseres bij de Opera van Parijs met een geweldige carrière, heeft moeite met te veel feesten, geliefden en angsten.

Drain the Oceans (seizoen 3): Maritieme mysteries - oud en nieuw - komen tot leven in deze serie, die wetenschappelijke gegevens en digitale re-creaties combineert om scheepswrakken, schatten en verzonken steden op de bodem van meren, zeeën en oceanen over de hele wereld te onthullen.

Doces de Ofí­cio (seizoen 1): In 'Doces do Ofí­cio' toont Francisco Moreira het beste van gebak en bewijst dat het mogelijk is om andere desserts te maken "“ en laat hij zien hoe makkelijk je bepaalde presentaties maakt.

NIEUWE AFLEVERINGEN
The Walking Dead (S11E17)
Solar Opposites (S03E12)
Best In Dough (S01E07, S01E08, S01E09 en S01E10)
Women in Taipei (S01E04)
Welcome to Wrexham (S01E03)
The Zone: Survival Mission (S01E07)
The Old Man (S01E03)
The Mighty Ducks: Game Changers (S02E02)
The D'Amelio Show (S02E03 en S02E04)
May It Please the Court (S01E05 en S01E06)
Andor (S01E05)
American Horror Stories (S02E06)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen