HBO Max voegde deze series nieuw toe afgelopen week

Check hier het nieuwe aanbod van deze week op HBO Max.

Jim Pedd, 08-10-2022 08:42

11 toevoegingen deed HBO Max afgelopen week aan zijn aanbod. We zetten de nieuwe series voor je op een rij, gevolgd door een overzicht van de nieuwe afleveringen die je sinds deze week kunt zien.
Topless Prophet (seizoen 1): Deze late-night serie kijkt achter de schermen bij diverse 'herenclubs' van Alan Markovitz, een man met 30 jaar ervaring in de seksindustrie, die zichzelf heeft uitgeroepen tot de 'succesvolste stripclub-ondernemer in America'.

NTSF:SD:SUV:: (seizoen 1): NTSF:SD:SUV: ook wel bekend als het National Terrorism Strike Force: San Diego: Sport Utility Vehicle, is een clandestien team van agenten die samenwerken om San Diego te beschermen tegen diverse terroristische bedreigingen.

The Fall[url1] (seizoen 1-3): In 'The Fall' lijkt Paul Spector (Jamie Dornan) een brave huisvader, maar hij is dat zeker niet: hij besluipt en vermoordt jonge vrouwen.

[url1=https://play.hbomax.com/page/urn:hbo:page:GYNIZLQ4qHlqswgEAAAAO:type:series]Lifestories: Families in Crisis
(seizoen 1): Een op waargebeurde verhalen gebaseerde HBO-serie over belangrijke en kritieke gebeurtenissen die zich kunnen voordoen in het leven van tieners.

Kung Fu (seizoen 3): Een jonge Chinees-Amerikaanse vrouw stopt met studeren en maakt een levensveranderende reis naar een geïsoleerd klooster in China.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Last Week Tonight with John Oliver (S09E24)
The Cleaning Lady (S02E03)
Stargirl (S03E05)
Damages (S05E06)
House of the Dragon (S01E07)
Rick and Morty (S06E05)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix