search
Deze 3 gloednieuwe Netflix-films worden sterk ontvangen
Series / Featured

Deze 3 gloednieuwe Netflix-films worden sterk ontvangen

Een Stephen King-adaptatie, een spannende Thaise documentaire en een Spaanse variatie op een musicalfilm.

Netflix heeft met deze 3 gloednieuwe films weer flink wat kwaliteit in huis gehaald. Lees hieronder wat de recensenten van FilmTotaal ervan vinden, en of er misschien een dikke aanrader voor jezelf tussen zit!

Mr. Harrigans Phone | Netflix | 104 minuten
Recensent Didier Becu kan de adaptatie van het Stephen King-verhaal waarderen, maar de film doet het verhaal niet geheel eer aan. Vandaar dat ze de film slechts 3 sterren gaf.

Ze vertelt: "En toch gaat dit drama met een paranormaal tintje (een thriller kun je het zelfs niet noemen) niet kopje onder en dat heeft veel te maken met de prima vertolkingen van Sutherland en Martell. 'Mr. Harrigan's Phone' is een titel die je zelfs gerust mag aanzetten als je op zoek bent naar iets luchtigs met kwaliteit.

Lees de rest van de recensie.

The Trapped 13: How We Survived the Thai Cave | Netflix | 101 minuten
In 2018 raakte een Thais sportteam in de penarie toen ze niet langer weg konden komen uit een overstroomde grot. Recensent Richard Korpel waardeert het dat vooral de betrokkenen zelf in beeld worden gebracht en beloont de documentaire met 4 sterren.

Hij zet uiteen: "'The Trapped 13' is niet de eerste documentaire over dit onderwerp en zal ook zeker niet de laatste zijn, maar het unieke is dat als de jongens voor de camera verschijnen, ze er nog over kunnen vertellen alsof het de dag van gisteren was."

Lees de rest van de recensie.

Rainbow | Netflix | 117 minuten
Arjan Welles raadt iedereen de vrolijke adaptatie van de klassieker The Wizard of Oz aan en geeft de film 4 sterren.

Hij stelt: "'Rainbow' zal mogelijk niet aan iedereen besteed zijn door de onconventionele aanpak en het alle kanten opschietende verhaal, maar dat zijn juist de grootste kwaliteiten van deze moderne hervertelling."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen