search
Grootse fantasyserie 'The Wheel of Time' seizoen 2 krijgt eerste beelden van Prime Video
Series / Nieuws

Grootse fantasyserie 'The Wheel of Time' seizoen 2 krijgt eerste beelden van Prime Video

De successerie van Prime Video lijkt begin 2023 terug te gaan keren.

Na het succesvolle debuut van de fantasyserie The Wheel of Time op Prime Video eind verleden jaar, is het voor de fans nu uitkijken naar het tweede seizoen dat waarschijnlijk in 2023 verschijnt.

Hieronder zie je een nieuwe video van Prime Video waarin we een korte blik krijgen op het eerste seizoen en een sneak peek van seizoen twee. De beelden werden al onthuld tijdens New York Comic-Con.

Seizoen 3 ook al in de maak
Showrunner Rafe Judkins bevestigde dat schrijvers op dit moment in Engeland werken aan het derde seizoen. In de serie zie je rollen voor onder meer Rosamund Pike, Daniel Henney, Zoe Robins, Madeleine Madden, Josha Stradowski, Dónal Finn en Marcus Rutherford.

De opnames voor seizoen twee begonnen in juli 2021 en werden begin dit jaar afgerond. Hieronder de beelden.The Wheel of Time speelt zich af in een epische fantasiewereld en volgt Moiraine, lid van de ongelooflijk krachtige vrouwenorganisatie genaamd de Aes Sedai, die aankomt in het kleine stadje Two Rivers. Daar gaat ze op een gevaarlijke, wereldomvattende reis met vijf jonge dorpelingen, van wie er één de Dragon Reborn zou zijn, degene die de mensheid zal redden of vernietigen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen