search
Flink bloederig geweld in eerste trailer 'Gangs of London' seizoen 2
Series / Trailer

Flink bloederig geweld in eerste trailer 'Gangs of London' seizoen 2

vanaf 20 oktober keert Gangs of London terug. In Nederland te zien op Viaplay.

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat het eerste seizoen van de misdaadserie Gangs of London werd uitgezonden door de Britse zender Sky TV. Deze maand wordt gestart met het tweede seizoen.

Hieronder hebben we een eerste stevige volledige trailer voor de serie die werd bedacht door Gareth Evans (The Raid) en Matt Flannery. En stevig zijn de beelden zeker. Op YouTube staat de waarschuwing: Bevat flink bloederig geweld.

Trailer voor Gangs of London seizoen 2
De serie werd zo goed onthaald dat er ook in de States de ogen geopend werden. AMC stapte in en zal de serie vanaf nu in de States uitzenden. In Nederland kun je het eerste seizoen bekijken op Viaplay.De synopsis van het eerste seizoen luidt "Finn Wallace was 20 jaar lang de machtigste crimineel in Londen. Ieder jaar stroomden er miljarden ponden door zijn onderneming. Maar nu is hij dood en weet niemand wie de opdracht voor de aanslag gaf."

Het tweede seizoen zal zich op andere en nieuwe personage gaan focussen dan Finn, gespeeld door Joe Cole die ook bekend is uit Peaky Blinders. Seizoen start op 20 oktober op Sky TV.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen