search
Trailer nieuwe Netflix-serie 'Buying Beverly Hills'
Series / Nieuws

Trailer nieuwe Netflix-serie 'Buying Beverly Hills'

De serie geeft een exclusieve kijk achter de schermen van de vastgoedmarkt van Beverly Hills...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Amerikaanse Beverly Hills staat algemeen bekend als één van de duurste plaatsen om vastgoed te bezitten ter wereld. De gloednieuwe Netflix-serie Buying Beverly Hills geeft je als kijker een exclusieve kijk achter de schermen van deze miljoenenmarkt.

In de aankomende reality-serie Buying Beverly Hills volgen we het doen en laten van Mauricio Umansky en zijn team. Zij gaan de strijd aan met de andere makelaars om het duurste en meest indrukwekkende vastgoed van Beverly Hills van eigenaar te laten veranderen.

Heel wat sterren
In ieder geval is het team van Mauricio Umansky niet zomaar het eerste, het beste. Het agentschap staat er dan ook om bekend alleen maar het absolute neusje van de zalm te verkopen. Ze mag dan ook vol trots enkele grote sterren tot haar cliënteel rekenen. Het gaat hierbij dan concreet om namen als Norman Reedus, Chris en Liam Hemsworth evenals Diane Kruger.

Traditioneel gezien doen reality-series die draaien rond prestigieuze vastgoedmarkten het behoorlijk goed op Netflix. De reden voor het maken van deze nieuwe reeks hoeven we dan ook niet ver te zoeken. Wie al niet kan wachten om ermee aan de slag te gaan zal toch nog even geduld moeten koesteren. De reeks is namelijk pas te bekijken op Netflix vanaf 4 november 2022.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van Buying Beverly Hills? Dan kan de onderstaande trailer daar alvast voor zorgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen