search
Bekende personages keren terug in 'Outlander' seizoen 7
Series / Nieuws

Bekende personages keren terug in 'Outlander' seizoen 7

Een hoop geliefde personages uit vorige seizoenen zullen opnieuw te zien zijn in 'Outlander' seizoen 7.

Het nieuwe seizoen van de historische tijdreis-serie Outlander is momenteel in productie en er begint steeds meer duidelijk te worden over de aankomende afleveringen. Nu is er bekend gemaakt dat er maar liefst zes geliefde personages uit vorige seizoenen terug zullen keren voor seizoen 7.

Graham McTavish, die momenteel in de HBO-serie The House of the Dragon te zien is, zal zijn rol als Dougal MacKenzie (de oom van Jamie) hervatten. Daarnaast zien we Steven Cree als Old Ian Murray, Andrew Whipp als Jamie's vader Brian Fraser, Nell Hudson als Laoghaire Fraser en Layla Burns als Marsali's zus Joan MacKimmie. Ook is de Nederlandse Lotte Verbeek weer te zien als Geillis Duncan.

Wat betekent dit voor seizoen 7?
Showrunner Matthew B. Roberts zegt het volgende over de terugkeer van zoveel personages: 'Een van de vele voordelen van ons epische verhaal is het element van tijdreizen, waardoor we sommige van onze favoriete personages in verschillende tijden en plaatsen opnieuw kunnen bezoeken, en we zijn hebben er zin in om zoveel bekende gezichten terug te verwelkomen voor seizoen 7.'

Er zullen dus weer veel tijdreis-momenten te zien zijn in seizoen 7 van Outlander. Toch blijft de terugkeer van Dougal MacKenzie en Brian Fraser redelijk onverklaarbaar, aangezien beide zelfs in het verleden al een tijdje dood waren. Om te zien wat voor een rol zij gaan spelen zullen we dus moeten wachten tot seizoen 7 uitkomt.

Wanneer Outlander seizoen 7 uitkomt is nog onduidelijk, maar fans kunnen waarschijnlijk begin 2023 een aankondiging verwachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen