search
Netflix stuurt mysterieuze beelden 'Warrior Nun' seizoen 2 de wereld in
Series / Nieuws

Netflix stuurt mysterieuze beelden 'Warrior Nun' seizoen 2 de wereld in

Wanneer het tweede seizoen van de reeks precies te zien zal zijn is nog steeds niet bekend...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de serie Warrior Nun hebben al behoorlijk wat geduld moeten hebben. Het is al van 2020 geleden dat het vervolg werd aangekondigd en nog steeds zijn de eerste afleveringen niet te streamen. Daar zou echter binnenkort verandering in moeten komen.

Om het nog langere wachten enigszins draaglijker te maken heeft Netflix er nu voor gekozen om nog wat nieuwe beelden de wereld in te sturen. Eerder verscheen er ook al een teaser voor het tweede seizoen welke onderaan dit nieuwsartikel te bekijken is.

De serie Warrior Nun vertelt het verhaal van Ava, een meisje van 19 dat op een dag wakker wordt in het lijkenhuis. Ze moet bovendien vaststellen dat er in haar lichaam een bijzonder implantaat is terug te vinden. Bovendien krijgt ze ook een duidelijke missie voorgeschoteld. Het is namelijk haar taak om de strijd aan te binden met de demonen. Dat moet ze niet alleen doen, want ze krijgt daarbij de hulp van een eeuwenoude orde.

Strijd tegen Adriel
Ondanks het feit dat er nog niet zoveel bekend is over het tweede seizoen van Warrior Nun weten we natuurlijk wel dat de strijd tussen Ava en de engel Adriel een belangrijk deel van de verhaallijn zal vormen.

Wanneer het tweede seizoen van Warrior Nun te zien zal zijn is nog steeds niet bekend. De verwachting is echter wel dat het niet al te lang meer op zich zal laten wachten. In tussentijd is het uiteraard nog altijd mogelijk om het eerste seizoen even te (her)bekijken op streamingdienst Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen