search

Ons nieuws van woensdag 12 oktober 2022

Netflix stuurt mysterieuze beelden 'Warrior Nun' seizoen 2 de wereld in
Series / Nieuws

Netflix stuurt mysterieuze beelden 'Warrior Nun' seizoen 2 de wereld in

Wanneer het tweede seizoen van de reeks precies te zien zal zijn is nog steeds niet bekend...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de serie Warrior Nun hebben al behoorlijk wat geduld moeten hebben. Het is al van 2020 geleden dat het vervolg werd aangekondigd en nog steeds zijn de eerste afleveringen niet te streamen. Daar zou echter binnenkort verandering in moeten komen.

Om het nog langere wachten enigszins draaglijker te maken heeft Netflix er nu voor gekozen om nog wat nieuwe beelden de wereld in te sturen. Eerder verscheen er ook al een teaser voor het tweede seizoen welke onderaan dit nieuwsartikel te bekijken is.

De serie Warrior Nun vertelt het verhaal van Ava, een meisje van 19 dat op een dag wakker wordt in het lijkenhuis. Ze moet bovendien vaststellen dat er in haar lichaam een bijzonder implantaat is terug te vinden. Bovendien krijgt ze ook een duidelijke missie voorgeschoteld. Het is namelijk haar taak om de strijd aan te binden met de demonen. Dat moet ze niet alleen doen, want ze krijgt daarbij de hulp van een eeuwenoude orde.

Strijd tegen Adriel
Ondanks het feit dat er nog niet zoveel bekend is over het tweede seizoen van Warrior Nun weten we natuurlijk wel dat de strijd tussen Ava en de engel Adriel een belangrijk deel van de verhaallijn zal vormen.

Wanneer het tweede seizoen van Warrior Nun te zien zal zijn is nog steeds niet bekend. De verwachting is echter wel dat het niet al te lang meer op zich zal laten wachten. In tussentijd is het uiteraard nog altijd mogelijk om het eerste seizoen even te (her)bekijken op streamingdienst Netflix.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is hoelang Negan eigenlijk in 'The Walking Dead' te zien zou zijn
Series / Nieuws

Dit is hoelang Negan eigenlijk in 'The Walking Dead' te zien zou zijn

Negan-acteur Jeffrey Dean Morgan heeft onthuld hoelang Negan eigenlijk in The Walking Dead te zien zou zijn.

Negan was een groot succes sinds zijn introductie aan het einde van seizoen 6 van The Walking Dead. Zo'n groot succes, dat de makers hem niet los durfden te laten.

Negan heeft het daardoor een stuk langer volgehouden dan origineel op de planning stond. Jeffrey Dean Morgan heeft onlangs onthuld hoelang het personage eigenlijk in The Walking Dead te zien zou zijn.

Negan in The Walking Dead
Nadat hij bijna tien jaar achter de tralies heeft gezeten, is Negan een veranderd persoon In het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead. Hij werkte met Carol samen om Alpha van de Whispers te vermoorden, hij vocht samen met Daryl om de Whisperer War te beëindigen, en hij maakte zelfs vrede met Maggie.

In ieder geval genoeg vrede totdat hun eigen spin-off serie begint, genaamd Dead City. Die serie moet volgend jaar verschijnen. Maar waar dit allemaal op neerkomt: Negan was een groot succes als personage. Dat hadden de makers niet perse voorzien, maar het had wel als gevolg dat we langer van hem mochten genieten.

"Ik denk, origineel, dat het drie jaar zou worden. Ik denk dat dat het plan was. Ik een gesprek met Scott [Grimple, uitvoerend producent en op dat moment showrunner], en het ging als, 'je moet er minstens drie jaar jaar aan mee werken als je onderdeel van de serie wil zijn.' Ik vond dat erg lang."

Destijds vond Jeffrey Dean Morgan het dus lang, maar uiteindelijk bleek het werk hem toch te bevallen. The Walking Dead is nu te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
George R.R. Martin complimenteus over 'House of the Dragon'-acteur
Series / Nieuws

George R.R. Martin complimenteus over 'House of the Dragon'-acteur

Schrijver George R.R. Martin is zwaar onder de indruk van het acteerwerk van Paddy Considine in House of the Dragon.

George R.R. Martin, de schrijver van A Song of Ice and Fire, oftewel de Game of Thrones-boeken, is complimenteus over het acteerwerk van Paddy Considine in House of the Dragon.

George R.R. Martin, die tevens het boek Fire & Blood schreef waar House of the Dragon op gebaseerd is, is zeer tevreden over de acteur die koning Viserys Targaryen speelt.

George R.R. Martin over House of the Dragon
In een recente post op zijn forum Not A Blog heeft George R.R. Martin het over House of the Dragon. Hoewel hij aangeeft geen subjectieve review te kunnen geven van de serie - vanzelfsprekend - is hij lovend over de schrijvers, crew en acteurs die aan de serie werken.

Hij noemt de showrunners, de regisseurs, scriptschrijvers en van de cast wil hij er één speciaal uitlichten: Paddy Considine, die Viserys Targaryen speelt in House of the Dragon, doet dit volgens George R.R. Martin nagenoeg perfect.

Hij zegt zelfs dat de versie uit de serie beter is dan zijn boekversie:

"Het personage dat hij gecreëerd heeft voor de serie is een stuk sterker en tragischer en beter uitgewerkt dan mijn versie uit Fire & Blood. Ik ben geneigd om terug te keren naar deze hoofdstukken en het hele verhaal van zijn bestuur opnieuw te schrijven. Paddy verdient een Emmy voor deze aflevering alleen al."

House of the Dragon-afleveringen zijn nu te zien op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgen we meer seizoenen van de 'The Haunting'-series?
Series / Nieuws

Krijgen we meer seizoenen van de 'The Haunting'-series?

De maker van de twee The Haunting-series praat over de toekomst van de franchise.

Krijgen we nog meer series met de naam The Haunting van schrijver en regisseur Mike Flanagan? De maker van onder andere The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor spreekt erover uit.

Meer van The Haunting of niet, Mike Flanagan zit sowieso niet stil. Vorig jaar bracht hij Midnight Mass uit op Netflix en vorige week is The Midnight Club op het platform verschenen. Daar komt volgend jaar ook nog The Fall of the House of Usher bij.

Meer van The Haunting
De The Haunting-series van Flanagan vallen tot nu toe misschien nog wel het meest in de smaak. Vooral met The Haunting of Hill House wist Mike Flanagan veel harten te veroveren.

Maar is hij van plan om nog terug te keren naar de serie? Flanagan sprak erover met TVLine:

"Het ding met The Haunting is dat we altijd wilden dat het voornamelijk gebaseerd zou zijn op een stuk klassieke horrorliteratuur, en idealiter iets waar eerder al een adaptatie van is verschenen en waar we iets anders mee kunnen doen. Als we aan The Haunting denken, denken we aan auteurs als Edgar Allan Poe en Charles Dickens, tijdgenoten die meer in de Henry James en Shirley Jackson-wereld leven."

"Het andere criterium is dat het vooral over geesten moet gaan. Die vraag kwam op bij The Fall of the House of Usher omdat die gebaseerd was op Poe. Het is gewoon geen spookverhaal, dus zit daar geen The Haunting in. The Midnight Club was altijd zijn eigen ding. Wat maakt The Haunting The Haunting, en of en hoe we het opnieuw kunnen benaderen, is iets waar we het vrij vaak over hebben, omdat we die deur altijd open hebben gelaten. Maar we willen het niet alleen doen om het te doen."

Een nieuw seizoen van The Haunting sluit Flanagan zeker dus niet uit. Maar laten we eerst genieten van The Midnight Club, en volgend jaar The Fall of the House of Usher. En misschien verdient Flanagan dan ook wel eerst even een vakantie!

Check The Haunting of Hill House op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nu op Disney+: Een moordende huisvrouw in 'Candy'
Series / Nieuws

Nu op Disney+: Een moordende huisvrouw in 'Candy'

De miniserie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat zich afspeelde in de jaren '80...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de jaren '80 speelde zich een verrassende gebeurtenis af in het Amerikaanse Texas. Het was in die tijd dat een op het eerste zicht vriendelijke, gelukkige huisvrouw een gruwelijke fout beging door haar vriendin te vermoorden. Hulu zag er een goed verhaal in voor een miniserie waardoor Candy vanaf nu op de streamingdienst van Disney+ te bekijken is.

De serie Candy vertelt het verhaal van Candy Montgomery. Zij is een huisvrouw die op het eerste zicht alles lijkt te hebben om gelukkig te zijn. Niet alleen heeft ze een goede baan, daarnaast heeft ze ook een liefhebbende man en twee kinderen (een zoon en dochter). Tel daar ook nog eens een prachtig huis bij op en het is onbegrijpelijk wat de vrouw ertoe aanzette om haar eigen leven zo naar de vaantjes te helpen.

Moord
Uiteindelijk zou de ogenschijnlijk gelukkige huisvrouw haar vriendin vermoorden waardoor er aan haar gelukkige leventje een einde kwam. Candy wordt gespeeld door actrice Jessica Biel. Zij was eerder ook al te zien in het eerste seizoen van de serie The Sinner.

De complete miniserie Candy is vanaf nu te bekijken op Disney+. De onderstaande trailer geeft je alvast een idee van wat je van deze reeks kan verwachten.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Daredevil: Born Again' gaat veel opnieuw doen
Series / Nieuws

'Daredevil: Born Again' gaat veel opnieuw doen

Fans die hebben uitgekeken naar de 'Dardevil' reboot zullen moeten rekenen op veel herhaling.

Nadat de serie Daredevil in 2018 plotseling gecanceld werd door Netflix, bleven fans achter met veel vragen. Gelukkig is er nu een reboot in aantocht van Disney+, genaamd Daredevil: Born Again. Het lijkt er alleen op dat fans moeten rekenen op veel herhaling.

De oorspronkelijke Daredevil-serie ging over advocaat en superheld Matt Murdock, die aangezien hij blind is zijn extra gevoelige zintuigen gebruikt om tegen het kwaad te vechten. Van 2015 tot 2018 was de serie te zien op Netflix, totdat Disney de rechten terug nam en de serie na drie seizoenen gecanceld werd.

Geen seizoen 4 van Daredevil
Het kwam voor fans dus als een zeer positieve verrassing toen bekend werd gemaakt dat er een reboot in aantocht is, al vroegen zij zich wel gelijk af wat de relatie van de reboot ten opzichte van de oorspronkelijke serie zou zijn. Hierover heeft Charlie Cox, wie zijn rol als Matt Murdock/Daredevil zal hervatten, duidelijkheid geschept in een interview.

Cox zegt dat Daredevil: Born Again niet gezien kan worden als seizoen 4 van Daredevil. De serie begint zelfs weer bij het begin. Er zullen dus verhaallijnen opnieuw gebruikt worden. Volgens Cox is dit vergelijkbaar met de comics: 'En in zekere zin is het geweldige daaraan dat we sommige verhalen misschien wel keer op keer kunnen vertellen, op dezelfde manier als in de strips, weet je wel.'

We zullen nog wel even geduld moeten hebben, want Daredevil: Born Again verschijnt pas ergens in 2024 op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo denkt George R.R. Martin over de controversiële aanpak van 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Zo denkt George R.R. Martin over de controversiële aanpak van 'House of the Dragon'

\'House of the Dragon\'-schriver George RR Martin spreekt zich voor het eerst uit over de controversiële tijdssprongen in de serie.

George R.R. Martin vertelt op zijn eigen website voor het eerst hoe hij denkt over de serie House of the Dragon en over de tijdssprongen.

De prequel-serie House of the Dragon speelt zich bijna twee eeuwen af voor de gebeurtenissen in Game of Thrones.

George R.R. Martin
George R.R. Martin is zeer betrokken bij de serie. Hij is uitvoerend producent en het verhaal is gebaseerd op zijn boek Fire and Blood.

Ook al doet dit eerste seizoen het hartstikke goed bij de kijkers, er zijn ook veel fans met kritiek. Bijna iedere aflevering bevat namelijk een gigantische tijdssprong, en dat maakt het soms lastig om het verhaal te volgen.

Op zijn website heeft George R.R. Martin zich nu uitgelaten over dat hekelpunt van veel fans. De fantasy-schrijver verdedigt de serie en dat de meest recente aflevering 'alles was, wat hij hoopte dat het zou zijn'.

Reactie
Na de lovende woorden, richt hij zijn schrijven op de tijdssprongen. Hij steunt die keuze om in sommige afleveringen meerdere jaren over te slaan.

Verder schrijft hij: 'Ik denk dat showrunner Ryan Condal de sprongen heel goed heeft vormgegeven. Natuurlijk had ook ik liever meer tijd gezien voor bepaalde verhaallijnen, maar helaas heeft iedere aflevering maar een bepaald aantal minuten. Ik ben erg tevreden.'

House of the Dragon kijk je nu op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit kun je verwachten van 'House of the Dragon' aflevering 9
Series / Trailer

Dit kun je verwachten van 'House of the Dragon' aflevering 9

'House of the Dragon' deelt de preview van de beruchte één na laatste aflevering van het eerste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Komende maandag krijgen we de negende en daarmee één na laatste aflevering van het eerste seizoen House of the Dragon te zien. HBO Max deelt alvast een voorproefje.

Nog twee afleveringen en het eerste seizoen van House of the Dragon zit erop. Aan het einde van de achtste aflevering zagen we al dat King Viserys (Paddy Considine) zijn laatste adem uitblies.

Iron Throne
Nu belooft de strijd om de Iron Throne éindelijk los te barsten. In de korte teaser van aflevering 9 die HBO Max deelde, krijgen we daar alvast een voorproefje van. En dat belooft spectaculair te worden.

Fans van Game of Thrones weten namelijk dat de één na laatste aflevering vaak het spannendst is. De kans is groot dat dat voor deze prequel-serie ook geldt.

In het voorproefje zien we hoe Viserys' zijn vrouw Alicent (Olivia Cooke) de laatste wens van de koning uitspreekt: dat hun oudste zoon Aegon de troonopvolger moet zijn.

Troonopvolger
Zelf heeft de King tijdens zijn leven altijd zijn oudste dochter Rhaenyra Targaryen (Emma D'Arcy) genoemd als troonopvolger.

Het ziet er volgens de preview naar uit dat in aflevering 9 de strijd tussen beide partijen volledig zal losbarsten.

House of the Dragon kijk je nu op HBO Max. Bekijk hieronder alvast de trailer.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Dahmer' scoort beter dan gigahit 'Bridgerton'
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Dahmer' scoort beter dan gigahit 'Bridgerton'

Alleen het vierde seizoen van 'Stranger Things' doet het nog beter dan 'Dahmer'.

De serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story is de tweede meest bekeken Engelstalige Netflix original in de geschiedenis van het platform.

Daarmee overstijgt het zelfs het gigantische succes van de monsterhit Bridgerton.

Netflix
Netflix maakte onlangs de streamingcijfers bekend voor de week van 3 tot en met 9 oktober.

Daaruit blijkt dat Monster: The Jeffrey Dahmer Story wereldwijd 205,33 miljoen uur bekeken is. Dat brengt het totaal van de serie op 701,37 miljoen uur sinds het debuut op 21 september

De show staat daarmee voor de derde week op rij op de eerste plek qua kijkersaantallen. Wanneer we kijken naar de totale ranking, dan staat Dahmer nu op twee.

Op die plek stond voorheen het kostuumdrama Bridgerton, dat goed was voor 656,26 miljoen uur in de eerste 28 dagen.

Alleen het vierde seizoen van Stranger Things deed het nóg beter. Naar die afleveringen werd maar liefst 1,35 miljard uur (!) gekeken.

28 dagen
De ranglijst van Netflix met best bekeken shows aller tijden is gebaseerd op het totaal aantal kijkuren in de eerste 28 dagen na de release van een titel.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story kijk je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onthullende foto 'The Big Bang Theory' opgedoken
Series / Nieuws

Onthullende foto 'The Big Bang Theory' opgedoken

Om 15 jaar 'The Big Bang Theory' te vieren, werd er een emotionele foto gedeeld.

Het einde van The Big Bang Theory in 2019 was niet alleen voor de cast een emotioneel moment, maar ook voor heel veel fans.

Het einde van The Big Bang Theory betekende echter niet het einde van Sheldon. Door de prequel spin-off Young Sheldon leeft The Big bang Theory nog voort.

Door het grote succes van Young Sheldon is het fandom rondom The Big bang Theory alleen nog maar groter geworden.

Een emotionele foto
Dit jaar is bestaat The Big Banh Theory 15 jaar. Om dat te vieren, postte Jessica Radloff een emotionele foto van achter de schermen.

Op de foto geeft de cast van The Big Bang Theory elkaar een groepsknuffel. Deze foto is genomen tijdens het filmen van de laatste aflevering. Dat zorgde voor een erg emotioneel moment en een mooie foto.

Bekijk op instagram



Bekijk hier The Big Bang Theory
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt Netflix-horrorhit 'The Midnight Club' een tweede seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt Netflix-horrorhit 'The Midnight Club' een tweede seizoen?

Bedenker Mike Flanagen laat weten hoe hij denkt dat de serie een vervolg kan krijgen.

Mike Flanagan, bedenker van Midnight Mass en The Haunting of Bly Manor bracht afgelopen vrijdag zijn nieuwste anthology-serie The Midnight Club naar Netflix.

Het tien-delige eerste seizoen eindigde met een aantal onbeantwoorde vragen over het lot van de ongeneeslijk zieke tieners in Brightcliffe Hospice. Gaan we deze alsnog beantwoord zien in een tweede seizoen?

Onbenut materiaal
Hoewel Netflix nog geen groen licht heeft gegeven voor een tweede seizoen, heeft Flanagan bevestigd dat hij plannen heeft voor meerdere seizoenen. Netflix heeft daarnaast de rechten bemachtigd van 28 boeken van Christopher Pike, die als basis kunnen dienen voor nieuwe afleveringen. Tijdens een persconferentie zei Flanagan er het volgende over:

"Deze serie is ontworpen voor meerdere seizoenen. Maar ik weet niet of dat gaat gebeuren. Ik denk dat we pas over een maand zullen weten wat Netflix wil doen. Maar Pike heeft zo'n 80 boeken, en we hebben dus een hoop materiaal dat we kunnen benutten... en we hebben een aantal vragen onbeantwoord gelaten. De antwoorden zijn bedoeld voor het volgende seizoen. En als dat er niet komt, zal ik ze delen via Twitter. Dan kunnen we er tenminste over praten."

The Midnight Club is nú te streamen via Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake'

In 2015 werd Nepal getroffen door een heftige aardbeving. Overlevenden vertellen hun verhaal.

Regie: Olly Lambert, Natasha Zinni, Liesel Evans | Aantal afleveringen: 3 | Speelduur: 38-58 minuten| Jaar: 2022

Al decennialang is het beklimmen van de Mount Everest dé ultieme uitdaging voor bergbeklimmers en andere avonturiers. Dat deze klim gepaard gaat met de nodige risico's is algemeen bekend. De klimmers worden hierin dan ook zo goed als mogelijk begeleid door hun gidsen. Maar niemand had kunnen verwachten wat op 25 april 2015 zou gebeuren.

Die bewuste zaterdag werd de bevolking van Nepal opgeschrikt door een heftige aardbeving. Hoofdstad Kathmandu werd zwaar getroffen, maar ook de vele bergbeklimmers die zich op dat moment op de Mount Everest bevonden kregen de schrik van hun leven. Velen vonden zelfs de dood. De driedelige docuserie Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake laat met een combinatie van reconstructies, foto's en bewaard beeldmateriaal zien wat in die dagen precies is gebeurd.

Overlevenden van deze natuurramp komen aan het woord en vertellen wat zij tijdens de aardbeving en de dagen daarna hebben meegemaakt. Je krijgt op deze manier een goed en realistisch beeld van de omvang van deze ramp en hoe verschrikkelijk het moet zijn geweest voor de mensen die hier middenin zaten.

Terwijl de hopen puin in Kathmandu werden uitgekamd, op zoek naar overlevenden, zaten honderden bergbeklimmers vast op de Mount Everest. Vele bergbeklimmers werden bedolven onder een lawine, niet wetend wat zich op dat moment in Kathmandu of zelfs ook maar aan de andere kant van de berg afspeelde. Voor de bergbeklimmers gold vooral dat ze op de juiste plaats op de berg moesten zitten om een kans te maken de ramp te overleven.

De verschillende kampen op de Mount Everest werden allemaal getroffen door de aardbeving. Maar terwijl het ene kamp er goed vanaf kwam, werd een ander kamp zwaar getroffen, met vele doden en zwaargewonden tot gevolg. De reddingsoperatie om de klimmers van de berg af te halen duurde dagen. Zelf de weg terug naar beneden vinden was na de aardbeving namelijk onmogelijk.

Doordat overlevenden die ten tijde van de ramp op verschillende locaties waren hun verhaal doen, krijg je als kijker een goed beeld van hoeveel verschil je locatie kan maken op zo'n moment. Puur geluk dus voor de overlevenden, want niemand zag dit aankomen. Er komen zowel overlevenden uit Kathmandu, uit de diverse kampen op de Mount Everest als uit de Langtang-vallei aan het woord.

Door nieuwsbeelden af te wisselen met foto's en videobeelden van ooggetuigen en de overlevenden aan het woord te laten, slagen de makers erin om een zeer compleet beeld te schetsen van wat er die dagen is gebeurd. Een zeer interessante en volledige documentaire dus voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis, natuurrampen en Nepal.

★★★★☆

Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Millie Bobby Brown ziet nog meer 'Stranger Things' niet zitten
Series / Nieuws

Millie Bobby Brown ziet nog meer 'Stranger Things' niet zitten

Millie Bobby Brown ziet haar einde bij 'Stranger Things' als de kans voor een andere ster.

De Stranger Things-ster Millie Bobby Brown heeft veel verschillende ideeën over het einde van haar personage in Stranger Things, El.


Zo zou ze willen dat El en Mike geluk kunnen vinden samen. Aan de andere kant zou ze het ook passend vinden als El dood zou gaan. Dit zijn allemaal ideeën, maar de echte keuzes zijn niet aan haar.

Daarom lijkt het haar ook heel leuk om een aflevering te mogen schrijven. Helaas is ze op dit moment te gefocust op andere dingen.


Enola Holmes en een mogelijke spin-off van Stranger Things

Millie Bobby Brown is nu heel gefocust op haar nieuwe film Enola Holmes 2. Ze hoopt dat ze in de toekomst in meer films zoals Enola Holmes mag spelen.

Het einde van Millie als El komt dan ook langzaam maar zeker in zicht. Millie hoopt dan ook dat er een mooie spin-off komt van Stranger Things waarin een andere kale 10-jarige zijn of haar grote kans krijgt.

Kijk hier Stranger Things en Enola Holmes
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Goosebumps' voegt twee nieuwe namen toe aan cast van griezelserie
Series / Nieuws

'Goosebumps' voegt twee nieuwe namen toe aan cast van griezelserie

Zij complementeren het rijtje acteurs in de spannende nieuwe serie voor jong en oud.

Sinds de bekendmaking van Disney+ dat er een live-action serie zou komen van 'Goosebumps' zijn de makers druk bezig geweest met de productie. Na het schrijven, produceren en casten voegt Disney+ nu twee nieuwe namen toe die de cast zullen versterken.

Eerder werd al bekend dat acteurs Ana Yi Puig, Will Price, Miles McKenna en Justin Long hun opwachting in de serie zouden maken. Nu sluiten Zack Morris en Isa Briones zich aan bij de rest van de cast. Zack Morris is waarschijnlijk het meest bekend van de Britse soapserie EastEnders van de BBC. Isa Briones speelde in de eerste twee seizoenen van Star Trek: Picard van Paramount+.

Tieners in griezelige problemen
Goosebumps van Disney+ volgt een groep tieners die bovennatuurlijke krachten weten los te laten op hun stad. In een poging om de stad te redden moeten ze, ondanks en dankzij hun rivaliteit, verleden en vriendschappen, met elkaar samenwerken. Terwijl dit plaatsvindt leren ze gaandeweg over het verleden van hun eigen ouders en de geheimen die ze hebben. De serie zal gebaseerd zijn op de vijf meest populaire boeken uit de Goosebumps reeks.

De aankomende serie van Disney+ en de twee films uit 2015 en 2018 zijn voorgegaan door een live-action serie die liep van 1995 tot 1998. Ze zijn allen gebaseerd op de populaire kinderboekenserie Goosebumps van auteur R.L. Stine. In Nederland zijn de boeken beter bekend als Kippenvel.

Het is nog niet bekend wanneer Goosebumps precies uitkomt maar dit zal begin 2023 worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.