search
De Teletubbies zijn terug en Twitter laat zich weer van z'n beste kant zien

De Teletubbies zijn terug en Twitter laat zich weer van z'n beste kant zien

De vier kleurrijke kinderfiguren zijn dankzij Netflix weer terug in deze reboot.

Glenn Walsh
Mid jaren 90 leerde de wereld Tinky Winky, Dipsy, La-La en Po kennen als de vier mega vrolijke wezens in de kinderserie Teletubbies. De serie gericht op peuters werd geliefd bij jong en oud, maar ook waren er mensen die aanzienlijk meer achter de kinderserie zochten.

De Britse serie werd in 1997 gemaakt door Anne Wood en Andrew Davenport. Zij bedachten vier wezentjes die karakteristieken van peuters moesten hebben en allen met een televisie op hun buik. De serie bleek een succes en uiteindelijk zijn er 300 afleveringen gemaakt en is de serie in meer dan 120 landen uitgezonden. Buiten de doelgroep waren er ook die meer achter de serie zochten. Zo zou volgens een televangelist Tinky Winky een geheim symbool voor homoseksualiteit zijn.

Ook nu weer een hoop meningen
Netflix komt nu ter promotie met een nieuwe trailer. Enkele aanpassingen zijn te zien maar in hoofdlijnen lijkt het veel op wat men uit de jaren 90 kent. Toch zijn er nu al mensen die er het fijne van vinden en dat ook niet voor zich houden.

Zo staat er al iemand paraat om zijn televisie overhoop te schieten als Teletubbies uitgebracht wordt. Ook is er iemand die al van plan is een 12 uur durend relaas te geven over hoe de zon niet eens degelijk verwerkt is in de nieuwe versie. Maar ook zijn er mensen die het gaan kijken en daarbij niet gestoord willen worden.

Kijk hieronder alvast naar de laatste trailer en kijk vanaf 14 november naar de nieuwe Teletubbies op Netflix.Aanbevolen artikelen