search
3 sterke Nederlandse series die je dit najaar niet mag missen
Series / Featured

3 sterke Nederlandse series die je dit najaar niet mag missen

Dit najaar staat Nederland een paar erg sterke series te wachten van eigen bodem!

Nederland is dit najaar qua series flink aan het opschalen. Bekijk het lijstje van de redactie van SerieTotaal hieronder en zorg ervoor dat je niets mist!

Het Gouden Uur | AVROTROS | Beschikbaar vanaf 23 oktober bij NPO Plus
Deze actieserie, geproduceerd door NL Film, werd gemaakt voor de AVROTROS en verhaalt over rechercheur Mardik, gespeeld door Gouden Kalf-winnaar Nasrdin Dchar.

Zijn hele leven wordt opgeschrikt wanneer zijn Afghaans jeugdvriend Faysal (Abbas Fasaei) naar Nederland komt en er een dag later een terroristische aanslag plaatsvindt. Een klopjacht volgt, waarbij niet alles is wat het lijkt…



Judas 2; Het Dagboek van een Getuige | Videoland | Beschikbaar vanaf 10 november
De dramaserie is gebaseerd op het beruchte boek van Astrid Holleeder, waarin ze vertelt over haar leven met haar broer Willem Holleeder en de aanloop naar zijn strafzaak.

Nu komt na twee jaar wachten eindelijk seizoen 2 uit bij Videoland. Het eerste seizoen is voor de liefhebbers nu al op de streamingdienst te vinden (hieronder de trailer van seizoen 1)!



Moedermaffia | Videoland | Kijk nu!
Een komedieserie van eigen bodem zou natuurlijk niet mogen missen in een rijtje van Nederlandse series! In de serie moet de 'luie' moeder Daan zich zien te bewijzen als zorgzame ouder tegenover de kinderbescherming.

Mocht ze daarin falen, dan kan ze haar eigen zoontje kwijtraken aan de perfecte stiefmoeder Monique. Koste wat het kost moet Daan leren wat goed ouderschap is, en dat lukt langzaam en met een hele hoop gestuntel.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen