search
Supergave Google Maps afbeelding van Westeros uit kijkcijferkanonnen 'Game Of Thrones' en 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Supergave Google Maps afbeelding van Westeros uit kijkcijferkanonnen 'Game Of Thrones' en 'House of the Dragon'

Supergaaf om Westeros nu te zien op een Google Maps kaart

Westeros, het fantasierijke continent in de wereld van de series Game of Thrones en House of the Dragon is een belangrijk element in deze indrukwekkende series. Een fan heeft nu de landkaart van Westeros ingepast in onze huidige wereld en een vernieuwde topografische kaart van Westeros gemaakt via Google Maps.

De wereld van Game of Thrones en House of the Dragon wordt 'The Known World' genoemd, de meeste actie vindt, zoals wij weten, plaats op het continent Westeros. Westeros omvat veel verschillende regio's, waaronder de Crownlands aan de oostkust, waar de IJzeren Troon zich bevindt in de hoofdstad King's Landing. Een van de andere belangrijke landen in Westeros is Winterfell, het noordelijke land dat wordt geregeerd door de familie Stark.

Fanaccount maakt kaart
Het fanaccount House of the Dragon Source deelde onlangs de kaart van Westeros zoals deze eruit zou zien in Google Maps. De afbeelding werd gedeeld zonder een artiest te noemen hoewel de afbeelding lijkt te passen bij een werk dat eerder aan Reddit-gebruiker Selvag werd toegeschreven.

De afbeelding toont het hele verticale stuk van Westeros, helemaal vanaf The Lands of Always Winter op het noordelijkste punt en The Summer Sea in het zuiden.



'Game of Thrones' had op deze manier goed kunnen eindigen

Zelfs George R.R. Martin mag pilot geannuleerde 'Game of Thrones' spin-off niet zien
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen