search
Josh Charles krijgt rol in 'Masters of Sex'
Series / Nieuws

Josh Charles krijgt rol in 'Masters of Sex'

Eerste flinke rol voor de acteur in een serie sinds zijn vertrek uit 'The Good Wife'

Michelle Iwema

Josh Charles heeft zijn eerste vaste dramatische rol in een tv- serie te pakken sinds zijn vertrek uit The Good Wife halverwege seizoen 5. Hij zal in het derde seizoen van Masters of Sex een vaste rol krijgen, dat in Amerika op Showtime wordt uitgezonden.


Charles zal in de serie de rol spelen van Daniel Logan, een succesvolle zakenman die werkt in de parfum industrie. Hij hoopt de geur van seks te kunnen gaan verkopen als aphrodisiac. Hij roept daarbij de hulp in van de personages gespeeld door Michael Sheen en Lizzy Caplan. Alleen wordt zijn interactie met hun al snel gecompliceerder dan verwacht.

Het vertrek van Charles uit The Good Wife was op zijn zachts gezegd schokkend voor de fans van de serie, aangezien hij er al vanaf het begin bij was en een hoop van de serie draaide rond zijn wel/niet verhouding met Alicia, gespeeld door Julianna Margulies. Hij had daarna wel kleine rolletjes zoals in Inside Amy Schumer. Charles zal binnenkort ook te zien zijn in Wet Hot American Summer van Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen