search

Ons nieuws van woensdag 6 mei 2015

Trailer & poster tweede seizoen 'The Strain'
Series / Trailer

Trailer & poster tweede seizoen 'The Strain'

The Master gaat door met zijn duivelse plannen.



Hierboven zie of zag je de eerste trailer van het tweede seizoen van The Strain van de zender FX. Kijk je onderaan dit bericht dat zie je een kleurrijk affiche van de vampierserie.

In het tweede seizoen duurt de oorlog tussen de vampieren en mensen voort doordat The Master zijn duivelse plannen vervolgt. Ephraim Goodweather en Nora Martinez van de 'Center for Disease Control' zijn drukdoende bezig met het vinden van een geneesmiddel tegen het virus. Deze heeft zich ondertussen verspreid door geheel de Verenigde Staten.

In de serie van bedenkers Guillermo del Toro en Chuck Hogan zijn de voornaamste rollen voor Corey Stoll, Mia Maestro, Sean Astin en Kevin Durand. Het nieuwe seizoen bestaat uit dertien afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Twee nieuwe castleden 'Preacher' aangekondigd
Series / Nieuws

Twee nieuwe castleden 'Preacher' aangekondigd

Jamie Anne Allman en Derek Wilson versterken de steeds groter wordende cast van de AMC-serie.

Onlangs werd nog bevestigd dat Dominic Cooper de hoofdrol zal spelen in AMC's Preacher, maar nu zijn er aan de steeds groter wordende cast nog twee talenten toegevoegd. Volgens Deadline zullen Jamie Anne Allman (The Killing) en Derek Wilson (Rectify) de respectievelijke rollen van Betsy Schenck en Donny Schenck vervullen.

Betsy is een zwakke huisvrouw die geslagen wordt door haar echtgenoot Donny. Wanneer de Preacher haar hier echter naar vraagt, vertelt ze een heel ander verhaal.

Preacher werd gepubliceerd tussen 1995 en 2000 en vertelt het verhaal van Custer, een Texaanse priester die zijn geloof dreigt te verliezen en het nu moet opnemen tegen een bovennatuurlijke entiteit genaamd Genesis, een combinatie van een engel en een demoon. Met zijn godsgave om eenieder alles te laten doen wat hij wil gaat Jesse op pad samen met zijn ex-vriendin Tulip en de Ierse vampier Cassidy om God zelf op te sporen en hem te dwingen om weer aan de bak te gaan...

Naast Cooper, Allman en Wilson bestaat de cast uit o.a. Joseph Gilgun als Cassidy, Ruth Negga als Tulip, Ian Colletti als de vriendelijke, maar even gruwelijke Arseface en Lucy Griffiths als Emily Woodrow, een personage dat speciaal voor de serie is verzonnen.

Preacher is een productie van Sony Pictures Television en AMC Studios en wordt geproduceerd door Evan Goldberg, Seth Rogen en Neal Moritz. De pilot-aflevering werd geschreven door Sam Catlin en zal geregisseerd worden door Rogen en Goldberg. De opnames moeten later dit jaar van start gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Steven Spielberg produceert tv-serie 'Brave New World'
Series / Nieuws

Steven Spielberg produceert tv-serie 'Brave New World'

Gebaseerd op het literaire meesterwerk van auteur Aldous Huxley.

Syfy en Amblin Television hebben aangekondigd dat ze werken aan een tv-versie van Aldous Huxley's literaire klassieker Brave New World. Steven Spielberg zal de serie produceren. De verschillende partijen werkten eerder samen aan Steven Spielberg Presents: Taken, een serie die een 2003 een Emmy won voor beste miniserie en daarnaast nog zes andere nominaties kreeg.

Brave New World gaat over een wereld zonder armoede, oorlog of ziektes. In deze wereld krijgen mensen gemoedsveranderende medicijnen, gratis seks en vrij spel op het gebied van cosumeren. Mensen mogen zich daarnaast niet zelf meer voortplanten, maar worden als het ware gekweekt. Zij die niet gehoorzamen krijgen de nodige maatregelen te verduren. Als echter een van deze moeilijke gevallen het systeem uitdaagt, loopt de gehele sociale orde gevaar. Brave New World werd voor het eerst gepubliceerd in 1932 en stond op nummer vijf in de lijst van 100 beste Engelstalige boeken uit de 20e eeuw, zoals gekozen door de Modern Library.

Darryl Frank en Justin Falvey van Amblin Television zullen de serie produceren. Les Bohem zal het script schrijven en ook als uitvoerend producent fungeren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Josh Charles krijgt rol in 'Masters of Sex'
Series / Nieuws

Josh Charles krijgt rol in 'Masters of Sex'

Eerste flinke rol voor de acteur in een serie sinds zijn vertrek uit 'The Good Wife'

Michelle Iwema

Josh Charles heeft zijn eerste vaste dramatische rol in een tv- serie te pakken sinds zijn vertrek uit The Good Wife halverwege seizoen 5. Hij zal in het derde seizoen van Masters of Sex een vaste rol krijgen, dat in Amerika op Showtime wordt uitgezonden.

Charles zal in de serie de rol spelen van Daniel Logan, een succesvolle zakenman die werkt in de parfum industrie. Hij hoopt de geur van seks te kunnen gaan verkopen als aphrodisiac. Hij roept daarbij de hulp in van de personages gespeeld door Michael Sheen en Lizzy Caplan. Alleen wordt zijn interactie met hun al snel gecompliceerder dan verwacht.

Het vertrek van Charles uit The Good Wife was op zijn zachts gezegd schokkend voor de fans van de serie, aangezien hij er al vanaf het begin bij was en een hoop van de serie draaide rond zijn wel/niet verhouding met Alicia, gespeeld door Julianna Margulies. Hij had daarna wel kleine rolletjes zoals in Inside Amy Schumer. Charles zal binnenkort ook te zien zijn in Wet Hot American Summer van Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.