The CW bestelt tweede seizoen 'iZombie'

The CW bestelt tweede seizoen iZombie

Olivia Moore mag nog meer misdrijven oplossen.

Jim Pedd, 7 mei 2015 14:22

The CW heeft iZombie verlengd voor een tweede seizoen. De show draait om Olivia “Liv” Moore. Zij was een gedisciplineerde, overijverige medisch student die haar complete leven gepland had… Totdat ze een feestje bezocht dat onverwacht veranderde in een zombie-vreetfestijn. Als één van de nieuwe ondoden, doet Liv haar best om zich onder de mensen te mengen en er zo menselijk mogelijk onder te zien. Via haar nieuwe baan bij een lijkschouwer in Seattle kan ze zoveel hersenen van Jane en John Doe lichamen eten als ze wil.
Ondanks dat ze haar geheim zorgvuldig verbergt, ontdekt haar baas, Dr. Ravi Chakrabarti, haar geheim en wordt hij bijzonder enthousiast van de wetenschappelijke mogelijkheden. Ondanks het enthousiasme van haar baas, blijft Liv veroordeelt tot een eeuwigheid zonder hoop en doel. Tot ze zich realiseert dat ze met elke hersen die ze eet, ze een deel van de herinneringen van die persoon krijgt. Liv begint plotseling visioenen te krijgen vanuit het perspectief van moordslachtoffers.

Hoofdrollen in de serie zijn er voor Rose McIver (Liv), Malcolm Goodwin (Clive Babineaux), Rahul Kohli (dr. Ravi Chakrabarti), Robert Buckley (Major Lilywhite), Alexandra Krosney (Peyton Charles), David Anders (Blaine DeBeers) en Nora Dunn (Eva Moore).

Lees meer over: izombie, the cw, olivia liv moore, rose mciver, malcolm goodwin, rahul kohli, robert buckley, alexandra krosney, david anders, nora dunn, trailer, premieredatum, promo

Informatie over de serie: iZombie

Populair nieuws