Deze 3 series wil je komende week niet missen

Deze 3 series wil je komende week niet missen

We zetten drie must-see series van deze week voor je op een rij. Zet je maar schrap!

Jim Pedd, 24 oktober 2022 06:37

Elke week zetten we op maandag drie toffe series op een rij die je sowieso niet wil missen. Deze week van Netflix, Prime VIdeo en HBO Max.

We beginnen met Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities op Netflix. Daarna The Devil's Hour op Prime Video en dan de topserie The White Lotus, seizoen 2 van HBO Max.

VANAF 24 OKTOBER OP NETFLIX
Guillermo Del Toro's Cabinet of Curiosities: Bizarre nachtmerries ontvouwen zich in acht angstaanjagende verhalen in deze visueel verbluffende, huiveringwekkende horrorcollectie, samengesteld door Guillermo del Toro.

VANAF 28 OKTOBER OP PRIME VIDEO
THE DEVIL'S HOUR: De serie volgt het verhaal van Lucy, gespeeld door Jessica Raine, die elke nacht wordt gewekt door angstaanjagende visioenen om precies 3.33 uur: het uur van de duivel. Haar achtjarige zoon is teruggetrokken en emotieloos. Haar moeder spreekt tegen lege stoelen. Haar huis wordt achtervolgd door de echo's van een leven dat niet het hare is. Wanneer Lucy's naam op onverklaarbare wijze in verband wordt gebracht met een reeks brute moorden in de omgeving, komen de antwoorden die haar al die jaren zijn ontgaan eindelijk in beeld. Peter Capaldi speelt een teruggetrokken zwerver, gedreven door een moorddadige obsessie. Hij wordt het voornaamste doelwit van een klopjacht van de politie onder leiding van de meelevende detective Ravi Dhillon, gespeeld door Nikesh Patel.

VANAF 31 OKTOBER OP HBO MAX
THE WHITE LOTUS (seizoen 2): De zeven afleveringen spelen zich af in Siciliue, La dolce vita!

Lees meer over: Series, Tips, Netflix, HBO Max, Prime Video

Populair nieuws