'Doctor Who' is terug met de fan-favoriete Doctor in nieuwe beelden

'Doctor Who' is terug met de fan-favoriete Doctor

BBC weet in een trailer de kijkers te verrassen met de Doctor van weleer!

Glenn Walsh, 24 oktober 2022 07:14

Het afgelopen seizoen van Doctor Who met Jodie Whittaker als Doctor zit er op en het Britse televisienetwerk BBC laat niet op zich wachten om de aankomende reeks alvast aan te kondigen. Dat doen ze door niemand minder dan David Tennant te presenteren als nieuwe Doctor.
David Tennant is voor de serie en de fans geen vreemde. Hij speelde namelijk van 2005 tot 2010 al de rol van de tiende Doctor. BBC weet hier een goede slag mee te slaan, daar velen de incarnatie van David Tennant als favoriet onder de verschillende doctors zien. In de reeks Doctor Who van aankomend jaar zal Tennant de rol van de 14e doctor spelen.

Echte fans hadden er al lucht van
De Schotse acteur is door fans in de afgelopen paar weken al op de set van de nieuwe Doctor Who gesignaleerd. Ze hadden echter nog geen idee van de grootte van zijn aandeel in de nieuwe reeks. Er was eerder sprake van dat de Rwandese-Schotse acteur Ncuti Gatwa de nieuw Doctor zou worden na de reeks van Jodie Whittaker. Dit is nog steeds het geval alleen wordt de aanloop hiertoe blijkbaar dus wat uitgebreid.

Het is nog niet bekend hoe en wanneer Ncuti Gatwa te zien zal zijn als de Doctor maar ze zijn er dus mee bezig. Komend jaar zullen we dus de zowel 10e als de 14 Doctor gaan zien in minstens drie afleveringen. Deze zullen in première gaan ten tijde van het 60-jarig jubileum van Doctor Who.

Het is nog even wachten. Volgend jaar november komt David Tennant weer terug als The Doctor. Kijk in de tussentijd naar Doctor Who op Prime Video.

Bron: Comicbook

Lees meer over: Doctor Who, David Tennant, Jodie Whittaker, Ncuti Gatwa, BBC, Prime Video

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws