Keert Fish Mooney terug in tweede seizoen 'Gotham'?

Keert Fish Mooney terug in 2e seizoen Gotham?

Het zou zomaar kunnen.

Jim Pedd, 8 mei 2015 om 08:00

Jada Pinkett Smith speelt in het eerste seizoen van Fox-serie Gotham de rol van Fish Mooney. Velen dachten dat zij in het tweede seizoen niet terug zou keren, vooral omdat Smith slechts een contract had getekend voor één seizoen. In een interview met Entertainment Weekly werpt ze wat licht op een mogelijke terugkeer.
Het vakblad vroeg eerst of Mooney dood is of niet. ”Dat is aan de fans om te bepalen,” aldus Pinkett Smith. ”Je hebt het einde gezien. Het kan zijn, maar hoeft niet. Wie weet. Het was een interessant einde.” Maar, mocht het personage nog leven: ”Ik zal geen vaste aanwezigheid zijn in seizoen 2.” Want: ”Als ze de val overleeft,” kan zomaar terugkeren.

Toch lijkt Pinkett Smith er niet in te geloven dat haar personage terugkeert voor de serie. ”Ze zat erin om een doel te dienen: het verder brengen van het verhaal van Penguin. Ik wist nooit precies waar het heen zou leiden, maar ze maakt geen deel uit van de oorspronkelijke mythologie. Ze is speciaal voor televisie bedacht. Ik ben een slimme meid. Ik begreep dat ik bestond om Penguin te dienen.”


Bron: EW

Lees meer over: gotham, jada pinkett smith, seizoen 1, serie, seizoen 2, fish mooney

Informatie over de serie: Gotham

Populair nieuws