The Flash/Arrow spin-off heet 'DC's Legends of Tomorrow'!

Flash/Arrow-spin-off: 'Legends of Tomorrow'!

The CW geeft een GO en een synopsis.

Bram de Groot, 7 mei 2015 om 23:28

The CW heeft aangekondigd dat het eerste seizoen van de spin-off van de superheldenseries The Flash en Arrow een officiële GO heeft gekregen. Tevens is er een titel bekend, namelijk DC's Legends of Tomorrow, en is er een synopsis vrijgegeven:
Als helden alleen niet voldoende zijn... dan heeft de wereld legenden nodig. Als je de toekomst hebt gezien, dan wil je die zeker doen voorkomen. De tijdreizende schurk Rip Hunter staat voor de opdracht een groep van helden en schurken samen te stellen om een onstopbare bedreiging te lijf te gaan. Niet alleen de aarde staat op het spel, zelfs de tijd zelf. De vraag is of het team de onsterfelijke bedreiging kan verslaan.

Er zullen rollen zijn voor onder meer Brandon Routh, Victor Garber, Wentworth Miller, Dominic Purcell, Franz Drameh, Caity Lotz en Arthur Darvill. Naar verwachting verschijnt DC's Legends of Tomorrow dit najaar op de buis.

Bron: The CW

Lees meer over: flsh, arrw, spinoff, 2016, cyborg, jay jackson, Franz Drameh, Ray Fisher, Batman v Superman, Dawn of Justice, Brandon Routh, Victor Garber, Wentworth Miller, Dominic Purcell

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws