search
Dit gebeurt er met Maeve's rol in 'Sex Education' seizoen 4
Series / Nieuws

Dit gebeurt er met Maeve's rol in 'Sex Education' seizoen 4

Actrice Emma Mackey bevestigt dat haar personage, Maeve Wiley, een kleinere rol speelt in het langverwachte seizoen 4 van 'Sex Education' op Netflix.

Actrice Emma Mackey bevestigt dat haar personage Maeve een veel kleinere rol gaat spelen in het langverwachte vierde seizoen van Sex Education.

Ondanks een kleine vertraging is de productie voor het nieuwe seizoen van de Britse serie volop aan de gang.

Weinig informatie
Een releasedatum voor deel vier is er overigens nog niet. Wel kunnen we er vanuit gaan dat het niet lang meer duurt totdat we daar meer over te horen krijgen. Er wordt namelijk al enige tijd gefilmd voor de serie.

Wat ook nog niet bekend is, is specifieke plotdetails. Wel weten we al dat het vierde seizoen gaat over de gevolgen van wat er in seizoen drie met Moordale is gebeurd.

Emma Mackey
Maeve's avonturen krijgen we niet veel te zien. Dat karakter zit in het vierde seizoen in de Verenigde Staten. Hoewel ze een hoofdrol in de serie behoudt, zal ze volgens Emma Mackey niet meer zo prominent aanwezig zijn.

Die informatie geeft de actrice weg in een interview met Radio Times. Waarom ze minder te zien zal zijn, is niet bekend.

Sex Education bekijk je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen