Ook deze ster keert vermoedelijk niet terug in seksserie van Netflix

Ook dit personage mist in Sex Education

Sex Education van Netflix lijkt nog best wat verschillende personages te verliezen.

Jim Pedd, 24 augustus 2022 om 10:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Sex Education is een grote hit voor Netflix. Het vierde seizoen wordt nu gemaakt. En hoewel de serie er nog voorlopig niet klaar voor is de nieuwe afleveringen te lanceren en de boel nog wel even op zich laat wachten, weten we nu al een en ander.
We weten namelijk van diverse castleden dat hun personages niet terugkeren in het vierde seizoen. Dat lijkt ook te gelden van Jim Howick, die aangeeft niet te weten of en wanneer hij terug mag keren.

Sex Education seizoen 4
Howick vertelde tegenover Digital Spy het volgende over zijn rol van Colin Hendricks:

"Ik denk dat ik er wel in zit. Maar eerlijk gezegd weet ik het oprecht nog niet zeker en dat is de hele waarheid. Ik weet het niet. Ze nemen het nu op. Maar er is zo'n grote cast en het duurt eeuwig. Dus ik weet zeker dat ik in hun plannen zit, maar omdat ze geen optie op mij hebben, gaan ze het mij waarschijnlijk pas over een maand ofzo meedelen."

Sex Education heeft meer tijd nodig bij de opnames van een normale serie volgens Howick. "Ik denk dat ik het binnenkort ga merken. Maar ik weet bijna zeker dat ik erin zit, ik denk dat ik het wel wist als het niet zo zou zijn. Ik denk dat ik er wel in zit, maar waarschijnlijk in het tweede blok, dat tot februari opgenomen wordt."
Bron: WGT

Lees meer over: Sex Education, Netflix

Populair nieuws