search
Miljoenen kijken naar deze YouTube-hit met vechtende eekhoorns
Series / YouTube

Miljoenen kijken naar deze YouTube-hit met vechtende eekhoorns

Mark Rober scoort weer met zijn Backyard Squirrelympics, met strijdende eekhoorns.

Iedere dag verschijnen er duizenden video's op YouTube waarmee de YouTubers hopen dat hun video miljoenen hits gaat ophalen. Hoe unieker of onderscheidender de video is, des te groter de kans dat de er wat centjes mee te verdienen is.

Nu is de video Backyard Squirrelympics 3.0- The Summer Games van Mark Rober een groot succes. Rober is met 22,6 miljoen volgers overigens een bekende filmpjesmaker. Zo haalde hij al eens 125 miljoen views op met het fileren van een watermeloen.

"Ik gaf het op om tegen mijn eekhoorns te vechten... maar wat als ze tegen elkaar zouden vechten?" luidt de inleidende tekst op YouTube. Speciale dank aan mijn twee favoriete Jimmy's (Kimmel en MrBeast) voor het aankondigen van de Sumner-spellen."

Squirrelympics in de achtertuin
Hieronder zie je de complete video van ruim 23 minuten. De video in de #2 in de trendinglijst van YouTube en er keken al ruim zeven miljoen mensen naar het filmpje, met eekhoorns die allerlei "olympische" hindernissen afleggen.

Er zitten heel wat mooie beelden in hoe eekhoorns zich gedragen en hoe vindingrijk ze kunnen zijn. Erg vermakelijk om te zien!

[ytmovie=lg5wznn3IBE]
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen