3 steengoede series om direct op Netflix te bingen

Met deze drie suggesties voor Netflix-series kan je weer even door!

Mitchell van Vuren, 27-10-2022 13:47

Het is niet meer te ontkennen dat de herfst is gearriveerd, en dat betekent één ding: het is tijd om aan een nieuwe serie te beginnen! Bekijk onze drie tips hieronder en kijk of er iets tussen zit voor jou om deze week te gaan kijken!
One of Us is Lying | Netfix | 1 seizoen
Op de middelbare school Bayview High moeten vijf leerlingen - Simon, Addy, Cooper, Bronwyn en Nate - nablijven. De alom gehate Simon krijgt plots een fatale allergische reactie, waar meer achter zit dan enkel vette pech.

Elk van de vier nablijvers had een motief om Simon te vermoorden, en nadat is vastgesteld dat zijn dood geen ongeluk was, volgt een onderzoek. Vanaf 16 november zal het tweede seizoen uitkomen bij Netflix, dus kijk nu snel seizoen 1!


Lupin | Netflix | 2 seizoenen
Lupins meeslepende avonturen beginnen wanneer zijn rijke vader dood wordt aangetroffen; de beste vriend van zijn vader, een voormalige dief die nu ook zakenman is, is de hoofdverdachte. Cecilia Lupin kan met haar zoontje ontsnappen, maar onderweg worden ze gescheiden van elkaar.

Terwijl Cecilia dood gewaand wordt, wordt de jonge Lupin gevonden door Duroy, die hem opvoedt en hem leert stelen. Als enige erfgenaam van de rijkdom van zijn overleden vader, zal Andre Lupin opgroeien tot de beste dief van de stad, bekend als Lupin de Dios...


Seven Seconds | Netflix | 10 afleveringen
Wanneer de vijftienjarige zwarte fietser Brenton Butler omkomt bij een auto-ongeluk - met een witte politieagent achter het stuur - explodeert Jersey City. Dit misdaaddrama onderzoekt de nasleep van het ongeluk, waaronder een poging tot het verhullen van het ongeluk door de politie en een wispelturige strafzaak.

Assistent-aanklager KJ wil het vluchtmisdrijf vervolgen als een haatmisdrijf, naast moord door nalatigheid. Hoe langer de zaak aansleept zonder oplossing, hoe grilliger de situatie wordt.


Bron: Netflix

Lees meer over: lupin, seven seconds, netflix, one of us is lying

Populair nieuws