search
Krijgt Marvel's 'The Vision' echt een eigen show?
Series / Nieuws

Krijgt Marvel's 'The Vision' echt een eigen show?

Marvel haalt schrijvers "volgende week" bij elkaar voor 'Vision' show

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Van Tony Stark's intelligente computer tot gehersenspoelde moordmachine in WandaVision, Marvel's The Vision heeft al veel te verduren gehad. En zijn verhaal is mogelijk nog niet voorbij!

Volgens insiders is er namelijk een serie in de maak waarin The Vision centraal staat. In de podcast The Hot Mic, van filmrecensent en Hollywood insider Jeff Sneider, werd bekend gemaakt dat er begonnen is aan het samenstellen van een writer's room.

Vision's zoektocht
Het project zou zelfs al een werktitel hebben, namelijk Vision Quest. De title zou wijzen op een verhaallijn in de strips waarin White Vision centraal zou staan.

We zagen het personage voor het eerst in WandaVision, waar hij in de finale zijn eigen weg ging. Een groot deel van die verhaallijn is al in WandaVision gebeurt, dus het is interessant om te kijken wat ze met deze versie van The Vision gaan doen.

Geen commentaar
Marvel heeft op dit moment nog geen commentaar gegeven op deze geruchten. Of Paul Bettany terugkeert is ook nog niet zeker, hoewel de acteur wel heeft aangegeven de rol graag weer op zich te willen nemen.

De aflevering van The Hot Mic kun je hieronder beluisteren.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen