search
Hitserie 'Yellowstone' van Skyshowtime krijgt heel veel spin-offs
Series / Nieuws

Hitserie 'Yellowstone' van Skyshowtime krijgt heel veel spin-offs

De hitserie Yellowstone van Skyshowtime krijgt heel veel spin-offs, met twee extra spin-offs onlangs aangekondigd.

Het Yellowstone-universum groeit snel, en het blijft nog even doorgroeien. Meerdere spin-offs zijn al in ontwikkeling, met nog een aantal spin-offs die zojuist aangekondigd zijn.

Taylor Sheridan is de co-maker van de hitserie Yellowstone. Hij heeft grootse plannen voor het universum van de serie, waarin verschillende spin-offs moeten verschijnen. Een paar zijn er al bezig, een paar zijn net aangekondigd.

Yellowstone spin-offs
Yellowstone zelf is nog niet eens zo'n oude serie. De serie ging in 2018 van start en zit nu in het vijfde seizoen. Maar de eerste prequel 1883, heeft inmiddels zelf ook al een prequel gekregen: 1883: The Bass Reeves Story. Deze moet binnenkort verschijnen.

Het verhaal van de Duttons zet zich echter ook voort in 1923, in een andere tijdsperiode met onder andere Harrison Ford en Helene Mirren in de hoofdrollen. Ook in ontwikkeling is een spin-off genaamd 6666, die draait om de gebeurtenissen bij Four Sixes Ranch in Texas.

Maar daar laat Paramount het niet bij. Co-maker Taylor Sheridan is van plan het Yellowstone-universum verder uit te breiden met twee spin-offs die plaatsvinden in de jaren 1940 en 1960.

Het succes van Yellowstone mag niet ontkent worden, waardoor deze snelle uitbreiding wellicht een logische zet is. Yellowstone is te bekijken op Paramount+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen