'Forever' legt het loodje, maar 'The Muppets' krijgen een serie

Kijkcijfers voor serie met Ioan Gruffudd als Dr. Henry Morgan vielen tegen.

Michelle Iwema, 10 mei 2015 15:09

Het is de periode waarin het nieuwe tv-seizoen bekend wordt gemaakt door de verschillende Amerikaanse zenders dus veel series worden geschrapt. Een daarvan is de serie Forever, die sinds kort op de Nederlandse buis te zien is.
In Forever maken we kennis met Dr. Henry Morgan. 200 jaar geleden stopte hij met ouder worden en dit probeert hij te verbergen voor de buitenwereld. Hij is dus onsterfelijk en probeert een manier te vinden om dood te kunnen gaan. Hij ziet de onsterfelijkheid als een vloek, omdat het hem in de weg staat om echte liefde te kunnen vinden. Alleen de beste vriend van Henry weet de waarheid en probeert hem te helpen.

Het begon allemaal sterk want de eerste aflevering die door de zender ABC werd uitgezonden, trok 12 miljoen kijkers. De laatste aflevering hield echter nog maar 7 miljoen mensen aan de buis gekluisterd waardoor besloten werd er geen tweede seizoen aan vast te plakken. Ook Cristela, Resurrection en The Taste werden door ABC geschrapt.

Maar met het verdwijnen van series, is er ook weer plek voor een aantal nieuwe. ABC heeft wel groen licht gegeven voor een The Muppets- serie. Volgens de beschrijving zal het gaan om een komische documentairestijl serie, waarin de persoonlijke levens en relaties van de Muppets centraal staan.

Bron: Variety

Lees meer over: The Muppets, Ioan Gruffudd, Henry Morgan, serie The Muppets, Kermit, Miss Piggy, serie documentaire, ABC series, Forever, The Taste

Populair nieuws