Reese Witherspoon en Nicole Kidman in nieuwe HBO- serie

Reese Witherspoon en Nicole Kidman HBO

'Big Little Lies' wordt geproduceerd door David E. Kelley.

Michelle Iwema, 10 mei 2015 17:16

HBO heeft een deal gesloten om de serie Big Little Lies uit te gaan zenden. Deze serie heeft Reese Witherspoon en Nicole Kidman in de hoofdrollen, die beide ook producent zijn evenals David E. Kelley. Een limited
De serie zal gaan rond drie moeders van wie het schijnbare perfecte leven in de knoop raakt, wat zelfs leidt tot moord. Het is gebaseerd op een boek van Liane Moriarty, dat in 2014 werd gepubliceerd en waarvan de rechten door Witherspoon en Kidman werden gekocht.

De casting van twee grote Hollywood- sterren volgt het True Detective, waar HBO vorig jaar een enorme succes mee boekte. Toen speelden Matthew McConaughey en Woody Harrelson de hoofdrollen, voor het tweede seizoen zijn Rachel McAdams en Taylor Kitsch gestrikt.

Big Little Lies is een serie met een beperkt aantal afleveringen wat het juist aantrekkelijk maakt voor grote filmsterren als Kidman en Witherspoon om zoiets te doen. Ze zitten hierdoor niet aan een project vast na het eerste seizoen. Hoeveel afleveringen Big Little Lies krijgt is nog niet bekend.

Bron: Variety

Lees meer over: HBO, Kidman, Witherspoon, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, David E Kelley, nieuwe HBO, serie HBO, True Detective

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws