Bruut actiespektakel krijgt eindelijk vervolg op Netflix

Filmnieuws - Meer dan 32 miljoen mensen keken in 2020 naar de originele actiefilm.

Mitchell van Vuren, 2 november 2022 07:19

De actiefilm Balle Perdue (ook wel Lost Bullet) mag rekenen op een vervolg! In 2020 was de Franse film een daverend succes, en in november zal dan eindelijk deel 2 volgen.
Als een gewelddadige nakomeling van de Taxi-reeks heeft Balle Perdue alles wat een actiefilm nodig heeft: snelle auto's, veel geweld en een goede reden tot wraak. Automonteur Lino (Alban Lenoir) wordt opgepakt na een mislukte overval en kan enkel weer op het juiste pad komen door samen te werken met de politie.

Wanneer zijn mentor bij de recherche wordt omgelegd door twee mollen, moet Lino zien te bewijzen dat hij de schuldige niet is. En dat kan enkel door de kogel te vinden, waarmee de moord is gepleegd. En die zit in een auto, die spoorloos verdwenen is. Een explosieve en beladen zoektocht begint…

Het tweede deel
In het tweede deel zet het wraakmotief door, en is Lino nog steeds op zoek naar de corrupte agenten, die hem meerdere dierbaren hebben afgenomen. En dat kan, wederom, enkel gebeuren met een hoop autoachtervolgingen en actie.

Bekijk de eerste film snel bij Netflix voordat het tweede deel uitkomt op 10 november. Of kijk anders de trailer van het tweede deel hieronder!


Bron: Netflix

Lees meer over: balle perdu, lost bullet, lost bullet 2 back for more, Alban Lenoir, netflix, frans, frankrijk

Populair nieuws