search
Netflix kondigt serie aan van Guy Ritchie's veelgeprezen film en eerste naam is al bekend

Netflix kondigt serie aan van Guy Ritchie's veelgeprezen film en eerste naam is al bekend

De serie gaat verder waar de 'gangsterfilm' van Guy Ritchie eindigt.

Glenn Walsh
Guy Ritchie is bij veel fans bekend om zijn werk als regisseur van films met veel actie, criminaliteit en karaktervolle personages. In 2020 bracht hij zijn film The Gentlemen uit en dit werd een groot succes. Zodanig zelfs dat Netflix nu een serie heeft besteld met Guy Ritchie aan het roer.

De film The Gentlemen kreeg na het uitkomen lovende kritieken. Zo werd de film genomineerd voor een Saturn award en ook op IMDB krijgt de film een 7,8. Daarnaast wist de film maar liefst $115 miljoen binnen te halen op een geschat budget van $22 miljoen. En dat in de tijd dat door de coronapandemie veel bioscopen gesloten waren.

Divergent-ster is al gecast
In de film The Gentlemen was Matthew McConaughey een Amerikaanse drugsbaas die handelde vanuit Engeland en aldaar overzag hij een enorme handel in de marijuana. Deze internationale organisatie zou worden verkocht door Mickey Pearson (McConnaughey) en dat leidde tot een keten van moord, geweld en chaos. Verder waren er rollen voor o.a. Hugh Grant, Charlie Hunman en Colin Farrel.

In de aangekondigde serie zal in ieder geval acteur Theo James zijn opwachting maken. Hij is bekend van de Divergent films en The Time Traveler's Wife. In de serie zal hij Eddie spelen wiens vader komt te overlijden waarbij Eddie zijn zaken erft maar er helaas achter komt dat de zaken verweven zijn met de criminele organisatie van Mickey Pearson.

Meer zal binnenkort bekend worden over The Gentlemen. De serie is momenteel in productie.

Aanbevolen artikelen