search
Nieuwkomer in Netflix Top 10 smijt achteloos met miljoenen
Series / Nieuws

Nieuwkomer in Netflix Top 10 smijt achteloos met miljoenen

In deze realityserie gaan er zonder blikken of blozen onvoorstelbare bedragen over de toonbank.

De nieuwe realityserie Dubai Bling heeft ondertussen een aanzienlijk fandom gevonden in Nederland, wat ze een plekje in de Netflix Top 10 heeft opgeleverd. Maar is het nu echt zo leuk om een groep miljonairs met geld en roddels te zien strooien? De kijker is koning…

De tweetalige serie volgt een diverse groep miljonairs die in Dubai wonen. Aan bod komen de Libanese vastgoedmagnaat Zeina Khoury, de Indiase influencer Farhana Bodi, de Libanees-Australische ondernemer Kris Fade en de in Groot-Brittannië geboren Iraakse fashionista Saffa Siddiqui.

En dat is nog niet alles. De groep wordt aangevuld door de Saoedische influencer Lojain Omran, Ebraheem Al Samadi, een Amerikaanse Koeweitse bedrijfseigenaar, het Libanese model Loujain Adadah en entertainer DJ Bliss.

Sommigen zijn geboren in de juiste kringen, anderen hebben zichzelf naar boven gewerkt. Maar wat ze delen is duidelijk: een grote voorliefde om onder de elite te pronken met hun geld. En er blijken voldoende Netflix-abonnees te zijn die daar volop van kunnen genieten.

In de Netflix Top 10
Nederland is niet het enige land dat houdt van miljonairs. Wereldwijd is de serie al meer dan 13 miljoen keer bekeken, en staat hij zowel in de Nederlandse als de internationale Top 10.

Bekijk de serie zelf bij Netflix, of zet eerst de trailer hieronder op om een oordeel te vellen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen