Deze 3 series domineren Netflix compleet

Deze 3 series domineren Netflix compleet

Netflix wordt veroverd door de serie Inside Man, met David Tennant in de hoofdrol.

Jim Pedd, 7 november 2022 19:31

Elke zondag kijken we naar de series die bovenaan de lijst staan op Netflix. Deze week staat er helemaal bovenaan weer een gloednieuwe titel, maar is het verder weinig anders wat we zien in de kijkcijfer top drie.

De nieuwe serie die helemaal bovenaan staat is Inside Man, waarin acteur David Tennant een bijzonder sterke rol speelt. Gevolgd door From Scratch op nummer twee, dat vorige week ook al in de top drie wist te bivakkeren. Hekkensluiter deze week? Datingserie Love is Blind, waarin single mannen en vrouwen zich verloven en elkaar dan pas ontmoeten.

De top drie
Hieronder de top drie series op Netflix:

1. Inside Man: Een Amerikaanse ter dood veroordeelde die gespecialiseerd is in het oplossen van mysteries helpt een jonge Britse journalist bij het zoeken naar een vriend die plots verdwenen is.

2. From Scratch: Een kunstenares wordt verliefd op een Italiaanse chef-kok en begint aan een reis vol liefde, pijn, veerkracht en hoop over verschillende continenten en door verschillende culturen.

3. Love Is Blind: Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

Lees meer over: Netflix, Inside Man, From Scratch, Love is Blind

Populair nieuws