search
Chris Rock en Lenny Kravitz krijgen rol in 'Empire'
Series / Nieuws

Chris Rock en Lenny Kravitz krijgen rol in 'Empire'

Ook Alicia Keyes zal een gastrol spelen in de populaire serie.

Michelle Iwema
Empire is de grote hit van de zender Fox van het afgelopen jaar en ze pakken dan ook groots uit om te zorgen dat de kijkers ook zullen inschakelen voor het tweede seizoen. Niemand minder dan Chris Rock, Lenny Kravitz en Alicia Keys zullen er een gastrol in spelen, aldus Variety. Het is nog niet bekend gemaakt welke rol ze zullen gaan spelen.

Al een tijdje gaan er geruchten dat ook Oprah Winfrey en Common te zien zullen zijn in de volgende reeks afleveringen van Empire, maar dat is nog niet bevestigd. Vorig seizoen was de serie ook al boordevol bekende cameo's van muzikale sterren. Toen speelden Snoop Dogg, Mary J. Blige en Gladys Knight een rolletje.

Empire is een muzikaal drama dat zich afspeelt rond het opbouwen van een hiphop imperium. Het eerste seizoen verbrak de kijkrecords van de zender Fox, dus het was geen verrassing dat ze meteen een tweede seizoen aankondigden, dat deze herfst zal worden uitgezonden. Het eerste seizoen bestond uit 12 afleveringen, het tweede is uitgebreid naar 18.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen