Trailer 'Limitless', met Bradley Cooper!

De tv-serie gebaseerd op de succesvolle film uit 2011

Bram de Groot, 15-05-2015 18:05


In 2011 zagen we al wat een flinke dosis NZT48 met je kan doen. Naast de vele voordelen leverde het Bradley Cooper de nodige problemen op. In bovenstaande trailer zie je hoe Coopers personage Eddie Morra zijn 'geheim' deelt met Brian (Jake McDorman, Manhattan Love Story), het hoofdpersonage uit de tv-serie Limitless.

Naast het personage van McDorman zien we ook FBI-agente Rebecca (Jennifer Carpenter, Dexter). In de elke aflevering zullen ze samen een zaak oplossen. Cooper zal gedurende het seizoen zijn gezicht laten zien.

De drugs NZT zorgt ervoor dat de persoon die het inneemt bijzonder intelligent wordt en zich van alles kan herinneren doordat de grenzen van de hersenen worden vergroot. De downside is dat de drugs zeer geliefd is en de gebruiker in de problemen helpt.

The Amazing Spider-Man regisseur Marc Webb regisseerde de eerste aflevering en onder de producenten bevinden zich onder meer Alex Kurtzman, Roberto Orci en Todd Phillips. De serie van CBS Television Studios verschijnt dit najaar op de buis.

Bron: CBS

Lees meer over: limitless, 2015, cbs, trailer, bradley cooper, nzt, Jennifer Carpenter, marc webb, Jake McDorman, Alex Kurtzman, Roberto Orci, Todd Phillips

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam