Woody Allen vindt eigen serie 'catastrofale fout'

Woody Allen 'catastrofale fout'

Allen is bezig met eerste serie voor Amazon Prime.

Michelle Iwema, 16 mei 2015 om 11:37

Woody Allen is in Cannes om zijn film Irrational Man te promoten, die daar haar premiere beleeft, en vertelde tijdens een interview op het festival meer over zijn tv- serie. Om precies te zijn; Allen noemde het een catastrofale fout om voor de serie getekend te hebben.
"Ik doe er mijn best mee, maar ik had het nooit moeten doen," aldus Allen. "Ik dacht dat zes keer een half uur zo gedaan was, maar dat is niet zo. Het is moeilijk en ik ben er niet goed in om te moeten ploeteren. Het zou een mislukking van kosmische proporties kunnen worden. Ik hoop dat ik Amazon niet teleurstel."

Amazon kondigde in januari aan dat Allen de tv- serie voor hun zou gaan maken en schrijven. Bij de aankondiging maakte Allen al eerder precies zulke opmerkingen. "Ik weet niet hoe ik hiermee in zee ben geraakt," zei hij toen. "Ik heb geen ideeën en weert niet waar ik moet beginnen."

De serie zal volgend jaar op Amazon Prime beschikbaar zijn in Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Het is voor de regisseur de eerste keer dat hij een tv serie maakt.

Bron: BBC News

Lees meer over: Woody Allen, Cannes, catastrofale fout, fout, Amazon Prime, Amazon Woody Allen, regisseur, Irrational Man

Populair nieuws