Geweldige horrorserie van makers ‘Duitse Stranger Things’ nu te zien

Horrorserie '1899' van makers 'Dark' nu op Netflix

De trailer van deze nieuwe horrorserie zag er gruwelijk uit, dus dat belooft wat!

Robyn van Gorsel, 17 november 2022 12:22

De nieuwe horrorserie 1899 staat vanaf vandaag (17 november) op Netflix. En na het zien van de trailer kan de show niet anders dan gruwelijk zijn..
De serie 1899 is van dezelfde makers als het duistere Dark, dat ook wel de Duitse versie van Stranger Things wordt genoemd.

IMDb
De kritieken op de serie zijn dan ook niet anders dan lovend. Zo krijgt 1899 van IMDb al een dikke vette 9,2. Wij weten wel wat we vanavond gaan kijken.

Wie de trailer nog niet gezien heeft: het verhaal van 1899 gaat over een passagiersschip Kerberos dat eind 19e eeuw naar Amerika vaart. Aan boord vind je passagiers van allerlei standen en nationaliteiten.

Klinkt dusver niet heel spannend. Het lijkt zelfs een beetje op de Titanic. Maar schijn bedriegt. Terwijl het schip over de oceaan koerst, stuiten de passagiers van de Kerberos op een ogenschijnlijk verlaten en roerloos spookschip: de Prometheus.

Nachtmerrieschip
Je begrijpt: iedereen is bloed nieuwsgierig naar de inhoud van het schip. Dat hadden ze beter niet kunnen zijn, want wanneer ze een kijkje nemen, belanden ze in een ware nachtmerrie.

Zelf geeft de streaminggigant de serie het volgende plot mee: 'Niets is wat het lijkt. Kunnen de passagiers aan boord van het schip Kerberos een mysterie ontrafelen dat hun leven in een gruwelijke nachtmerrie dreigt te veranderen?'

Klinkt hartstikke spannend. Nieuwsgierig naar 1899? De serie kijk je nu op Netflix. Of bekijk hieronder alvast de trailer.

Bron: Netflix

Lees meer over: 1899

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws