Mysterieuze thrillerserie 'Copenhagen Cowboy' van Netflix krijgt trailer!

Mysterieuze thriller van Netflix krijgt trailer!

De serie van Nicolas Winding Refn, bekend van toppers als Drive en Too Old to Die Young.

Bram de Groot, 23 november 2022 16:53

Netflix heeft de trailer van de serie Copenhagen Cowboy online gezet. De zesdelige serie van regisseur Nicolas Winding Refn (Drive, The Neon Demon) is vanaf begin 2023 te zien op de streamer. Geniet van onderstaande beelden!
De Deense serie wordt door Netflix omschreven als een "spannende, in neon gedrenkte noir-serie" en heeft zes afleveringen.

In de serie volgen we de mysterieuze jonge heldin Miu op de rand van een nieuw begin nadat ze een leven heeft geleid dat in tegen stond van dienstbaarheid.

Criminele onderwereld
Ze doorkruist het onheilspellende landschap van de criminele onderwereld in Kopenhagen. Op zoek naar gerechtigheid en wraak treft ze haar aartsrivaal, Rakel. Samen beginnen ze aan een odyssee dwars door het natuurlijke en het bovennatuurlijke op zoek naar de zin van het leven.

Wanneer de twee vrouwen ontdekken dat ze niet alleen zijn in hun zoektocht, maar met velen, verandert dit uiteindelijk het verleden en bepaalt het tegelijkertijd hun toekomst.


De belangrijkste rollen zijn voor Angela Bundalovic (Miu), Lola Corfixen (Rakel), Zlatko Buric (Miroslav), Andreas Lykke Jørgensen (Nicklas), Jason Hendil-Forssell (Chiang), LiIi Zhang (Mother Hulda) en Dragana Milutinovic (Rosella).

Vanaf 5 januari staat Copenhagen Cowboy op Netflix met zes afleveringen.


Bron: Netflix

Lees meer over: Copenhagen Cowboy, Netflix, Nicolas Winding Refn

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws