Eerste synopsis derde seizoen 'Hannibal'

Eerste synopsis nieuwe Hannibal

Het derde seizoen gaat op 4 juni al van start.

Jim Pedd, 19 mei 2015 10:10

Er is een synopsis vrijgegeven voor de eerstvolgende nieuwe aflevering van NBC-serie Hannibal. Er staat een boel te gebeuren in de aflevering, die de titel Antipasto blijkt te dragen. Vooral Hannibals nieuwe leven in Italië speelt een rol en er lijken flashbacks te volgen ditmaal. Om die reden keren Eddie Izzard en Zachary Quinto terug in gastrollen voor de aflevering.
Nadat hij succesvol ontsnapt is aan de FBI, reist Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) door Europa, met Bedilia Du Maurier (Gillian Anderson) op sleeptouw. Maar Dr. Lecters oude gewoontes en bijzondere smaak staan nog altijd in de schijnwerpers, terwijl hij went aan een nieuwe identiteit en een nieuw leven in Florence, Italië, waar hij werkt in het Palazzo Capponi museum. Blikken in het verleden verklaren zijn relatie met Bedelia, een relatie die niet duidelijk gedefinieerd is als vriendschap of vijandschap.

Het seizoen gaat op 4 juni in première.


Lees meer over: Hannibal, seizoen 3, synopsis, antipasto, mads mikkelsen, Gillian Anderson, eddie izzard, Zachary quinto, premiere, Hannibal lecter

Informatie over de serie: Hannibal

Populair nieuws