search
Nieuwe fantasyserie 'Percy Jackson and the Olympians' op Disney+ wordt fantastisch volgens Timothy Omundson
Series / Nieuws

Nieuwe fantasyserie 'Percy Jackson and the Olympians' op Disney+ wordt fantastisch volgens Timothy Omundson

Een van de acteurs is meer dan positief over de onlangs opgenomen aflevering.

De fantasyserie Percy Jackson and the Olympians is volop in de maak. Hoewel de producenten hun best doen om de set en alle details er om heen geheim te houden is er niets te doen tegen acteurs die hun blijdschap op social media uitten. Waaronder Psych-ster Timothy Omundson.

Het zijn de laatste maanden van de productie van Percy Jackson and the Olympians. De serie gebaseerd op de verhalen van Rick Riordan is afgelopen juni begonnen met filmen met zowel echte sets op prachtige locaties als volledig virtuele sets gemaakt door Industrial Light & Magic. In de serie wordt ingezet op veel talent. Zo zijn Walker Scobel als Percy Jackson, Leah Jeffries als Annabeth Chase en Aryan Simhadri als Grover Underwood gecast.

Het wordt ongelooflijk
Wie ook zijn opwachting zal maken is Timothy Omundson (Psych, Starship Troopers). Hij zal de rol van Hephaestus spelen. Op social media deelt hij het volgende: "Gisteravond heb ik de opnames afgerond van mijn eerste aflevering. De serie zal je hoofd doen ontploffen. Het is iets waar ik nog nooit aan heb meegedaan. Het wordt echt fantastisch. Dank je Disney Plus".

In de boeken komt Hephaestus pas veel later in beeld maar de producenten hebben het personage een stuk meer naar voren gehaald. Pas in het derde boek maakt hij eigenlijk zijn opmaak waarin hij Percy en Annabeth per ongeluk vangt in een val die oorspronkelijk voor Ares en Aphrodite was bedoelt.

Percy Jackson and the Olypmians staat gepland om uit te komen in 2024.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen