search
Schrijver deelt update over releasedatum 'Percy Jackson and the Olympians'
Series / Nieuws

Schrijver deelt update over releasedatum 'Percy Jackson and the Olympians'

Rick Riordan, schrijver van de Percy Jackson-boeken, heeft een update gegeven over de releasedatum van de serie.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een Percy Jackson-serie, genaamd Percy Jackson and the Olympians. Nu heeft de schrijver van de boeken gedeeld wanneer we de serie ongeveer op Disney Plus kunnen verwachten.

Dat heeft Rick Riordan gedaan in een blog op zijn website. Waar hij voorheen dacht dat de serie in 2023 kon verschijnen, lijkt het nu 2024 te worden.

Releasedatum Percy Jackson and the Olympians
Het volgende zegt hij precies:

"Ik hoor dat er een paar zeer onrealistische releasedata rondgaan op social media, dus ik ben hier om je verwachtingen te temperen. Voorheen heb ik gezegd dat mijn eigen gok ergens in 2023 zou zijn. Ik waarschuwde echter ook dat dit zeker nog kon veranderen. Nu ik een beter beeld heb van het werk dat erbij komt kijken, is dit wat ik verwacht: we hebben waarschijnlijk tot december of januari nodig om alle afleveringen van seizoen 1 te filmen, wat ongeveer een maand filmen is per aflevering."

Verder geeft hij aan dat hij daarom verwacht dat post-productie begin 2023 van start zal gaan, wat ook maanden gaat duren. Daarna zegt hij dat hij gokt op een begin 2024 releasedatum, maar dat ook dit weer onzeker is. Uiteindelijk bepaald de studio wanneer de serie er klaar voor is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen