Kaley Cuoco uit 'Big Bang Theory' compleet overweldigd door stopzetten serie

Kaley Cuoco was na het 12e seizoen van 'The Big Banh Theory' compleet verrast dat Jim Parsons ermee wilde stoppen.

Bas de Kramer, 27-11-2022 10:41

De zeer populaire sitcom The Big Bang Theory eindigde na 12 seizoenen. Niet iedereen was het destijds met die beslissing eens. Kaley Cuoco (speelde Penny) en Johnny Galecki (speelde Leonard) hadden graag nog een seizoen door gewild.
Veel partijen die dolgraag door wilden
CBS wilde ook graag door met de kijkcijfersgigant en deed er alles aan om nog een seizoen door te gaan. Het grootste deel van de cast was ook gewoon in de veronderstelling dat een 13e seizoen zou worden opgenomen. Groot was dan ook de verrassing toen Chuck Lorre, de cast van de show bijeen riep en bekend maakte dat seizoen 12 toch echt het laatste seizoen was.

Parsons trok stekker eruit
De serie stopte destijds dus niet door Cuoco en Galecki maar door Jim Parsons (die Sheldon speelde). Parsons was degene die uiteindelijk feitelijk de stekker uit de serie trok. Ondanks dat hij op dat moment één van de beste betaalde tv-acteurs op aarde was, had hij behoefte aan een nieuwe uitdaging.

De rol van Sheldon was zo belangrijk voor de serie dat Chuck Lorre besloot dat hij zonder zijn karakter helaas niet meer door kon met The Big Bang Theory. Het laten vertrekken van Sheldon uit Pasadena zou vanwege zijn sterke gehechtheid aan zijn vrienden en afkeer aan verandering niet heel geloofwaardig geweest zijn.

Kaley Cuoco overweldigd
Cuoco hierover:"Jim zei: Ik denk niet dat ik verder kan. En ik was zo geschrokken dat ik letterlijk dacht: 'Doorgaan met wat?' Ik wist bijvoorbeeld niet eens waar hij het over had. Ik was zo overweldigd."

Bron: Startefacts

Lees meer over: big bang theory, hbo max, leonard, penny

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos