3 grote series die binnenkort op Netflix te zien zijn

3 sterke Netflix-series om naar uit te kijken!

Met deze 3 series gaat Netflix heel wat mensen trakteren de komende tijd!

Mitchell van Vuren, 30 november 2022 09:30

De decembermaand betekent niet alleen maar cadeautjes van je familieleden en vrienden, maar ook meerdere van Netflix. In deze wintermaanden staan er namelijk een paar hele goede series op de planning, waar we al erg lang naar uitkijken!
Stiekem zetten we er ook een serie uit januari bij, maar dat is vooral omdat het zo'n goede belooft te worden om direct te bingen op Nieuwjaarsdag!

Gudetama: An Eggcellent Adventure | Vanaf 13 december
Het komische ei-figuurtje Gudetama heeft zich neergelegd bij het feit dat hij gewoon op iemands bord zal belanden en wil liever de rest van zijn leven lui zijn. Maar omdat hij wordt meegesleept door de doortastende, overheersende Shakipiyo, verlaat hij toch de koelkast. Samen trekken ze de wereld in, op zoek naar Gudetama's moeder tijdens een epische roadtrip!

The Recruit | Vanaf 16 december
De actieserie volgt Owen Hendricks, die als advocaat bij de CIA gaat werken en verwacht een typische eerste dag op kantoor te hebben. Zijn week begint echter volstrekt anders. Wanneer de CIA een brief ontvangt van een voormalige medewerkster, Max Meladze, waarin zij dreigt de geheimen van het agentschap te onthullen, wordt groentje Owen Hendricks ermee belast.

Kaleidoscope | Vanaf 1 januari
In deze onofficiële opvolger van Bandersnatch volgt de anthologieserie een groep dieven met het oog op zeventig miljoen dollar gedurende orkaan Sandy. De serie kan in elk mogelijke volgorde gekeken worden, en behelst een periode van 24 jaar. Het belooft weer een spannend en innovatief experiment van Netflix te worden!

Bron: Netflix

Lees meer over: netflix, kaleidoscope, the recruit, Gudetama An Eggcellent Adventure

Populair nieuws